Hemmmmmmma!

Är nere i stkholm tills på tordag. Skönt! fan va jag har saknat familjen och familjen 2 - kille med bror och Basse!
Haha! fy FAN va jag vart full igår! hur kan det ta så kort tid från gävle till hem? haha, usch å fy haha!
fick reda på att jag legat och snackat SPANSKA när jag skulle somna ;o yeah...
kommer inte ha internett på en vecka typ.. haha så det blir nog en liten bloggpaus ..eller ;) haha får se
PUSS <3


Jag är så jävla kär !! hihi

Snart så! å fy fan va jag längtar! <3

En lediga dag men inget bloggande

min dag har varit enormt stressig. varför? jo för jag vill ha en HELT ledig dag i morron. Så jag tänkte göra klart en rättskunskaps uppgift. Men jag klarar det inte, fattar ingen ting, allt blir fel jag mår piss- för jag e stressad och  är mitt i röda veckan!  va FAAAN ska mens va bra för?  seriöst ;O  USCH! det är bara äckligt! och men blir ju inte speciellt gladare av den.
Jag vet att det är fult och svära och ännu fular att skriva svordommar i en blogg... det ser så himmla B ut :O men jag svär hehe rätt mkt irl och då bara blir det att jag skriver det oxå. Men försöker skära ner på det iaf men nu går det inte ... så FAN I HELLVETETS SNESPACKLADE BABIAN ARSEL SKIT HOR FITTA FAAAAN VA ARG JAG ÄR!

God morgon tjejer å killar

vaknade för ungefär 60 minuter och har redan smält i mig en stor jävla räkmacka, haha (Y)
Inget slår en café frukost faktiskt! speciellt när man är ''bakis trött'' för man var upp fööööör länge igår, haha undra just hur lätt det va för viktor att komma upp i morron :P haha <3
Nu sitter jag i skype med Jakob och Rami, ska göra domstolsuppgiften idag så jag slipper göra den i morron :)
för nu har vi ju Fan HÖST LOV :D sååå jävla skönt ^^

Det va tiden som spökade oss ett spratt

Sitter i soffan och är trött fast ändå inte. Lyssanar på boysen om vilken dräkt de kommer ha på Halloween-festen i viken.
haha alla hetsar satan! fy fan va kul de e å lyssna på , ni ska bara veta va dom har för planer! HAHA!
Funderar på om jag ska gå å lägga mig och ringa my boyfriend. Saknar honom så in i helvete! Vill bara sätta mig på tåget å åka dit NU. Finns inget bättre än å vara med honom.

snyyygga


hööööst lov!

TBS i mitt <3 hahah och puss på tjejerna från avesta som fixade till det här!!!
så här glada är vi nu ;D

världens tröttaste och speligast svenska lektion

nu ska vi ha svenska och jag kommer somna på lektionen, eller inte, haha våran lärare vill att vi spelar super mario :O haha! känns ju lite fel :P men men , det är för att lärar oss saker, nämen det är väl bara å sätta igång då;) brb ska spela HAHA

Zebra style

Lite ballt tycker jag:P faktiskt riktigt kul å sitta å måla mönster och använda olika färger, pilla lite så där extra, dock använde jag bara tre färger den här gången; vitt, svart, glitter. ignorera mina extremt tantiga händer...

PluggaR

tro det eller ej men jag sitter här och pulggar i hopp om att CCC, ''inlämningen'' ska bli klart idag! det måste ju fan in i morron, typ fem dagar försent..

HAHAHAHAHHA en rolig repris

HAHAHA klicka på bilden och du kommer få ett gott skratt ;)

länkar fuck them!

Förbaskat! varför funkar inte länkarna?!?! bloggarna jag länkat kommer ju inte upp! ååh blir så arg.

Amanda to day!

kan ju säga att det är min dag liksom många andras ;) grattis på NAMNSDAGEN alla Amandor :D

time for bed times stories

Har precis målat klar naglarna, det vart Zebra style! ganska häftigt, men haha jag behöver nog öva lite mer, de va ju trots allt första gången jag gjorde det :)
Ni ser ju lite på bilderna iaf, men jag visar nog förmodligen bättre i morron :)
men nu ska jag hoppa ner i sägen, känns som jag inte har fått något gjort allt idag.. tiden har inte haft tid över till mig.
Godnatt (L)

Emma Eriksson

En riktigt söt å snäll tjej från klassen!  Riktigt fin röst oxå! hihi! :)
Det finns en lite rolig sak som angår JÄRNAborna och henne, hon känner faktiskt en som brukar vara i Järna väldigt ofta eller iaf i somras. Tjejen som fick Markus hjärta. Mer säger jag inte ;) undrar vem det kan vara.
De här fick jag faktiskt reda på idag, när hälften av girlsen i klassen satt och bytte nummer med varandra! hahaha! ja seriöst vi gjorde de :P hade rast i 100 år och hade inget å göra , plus att det va låst till huset vi hade lektion i så vi satt ute i 40 minus grader (Y)
klick in på bloggen genom att klicka på bilden vett ja'! :)

länkar klassens bloggar!

Tänkte börja länka klassens bloggar längst ner i menyn, finns bara plus med det va jag anser! och dels så glömmer jag bort va allas bloggar heter, och om jag har dom där nere är det ju mkt lättare att följa dem! oerhört bra! haha
så sätt igång, Länka bloggen i en kommentar så underlättar det allt (Y)
Dock kommer jag inte ''godkänna'' komentaren om ni inte villd et, haha ser ju lite fult ut , åh länka mig blogg blablabla :P ni fattar ;)

naaaket

Hade inge nagellack på mig i skolan idag, USCH säger jag bara! Känner mig seriöst riktigt NAKEN utan lack på mig :OHar ett seriöst beroende för det!!spelar ingen roll vilken färg jag måste ha på mig ett! Har inte gått utan sen i  mitten på sommaren, målade till och med naglarna när vi va ute i skogen! Och när vi va ute med båten! jag menar varför ha på sig då ens? Det är ett beroende som dock inte är farligt för MIG och då ser jag ingen anledning till att inte fortsätta  :)
Men hur som haver funderar jag på antingen leopard lack i morron eller kanske zebra mönstrat? :)
vi får se ;) vad tycker du om mönstrat nagellack?
(ni kan ju låssas att det är ofixade naglar! haha )

mornig!

ja det va väl en lyckad start på dagen, missar bussen och vi bara stod och glodde på den, haha.
nu börjar jag iaf!  så vi hörs!  puuuussen

svenska skolidrottsförbundet

(jag längst ner till vänster)

Är det något man saknar så är de de här underbara själarna, representanter från hala vida Sverige. Jag är en av dem, känns faktiskt lite malligt om jag får vara ärlig ;o dock känns det lite konstigt oxå :P haha eftersom 'jag inte sportar själv.. men snart ska det bli ändring på det! jag ska faktiskt börja på handboll! :D eller nej VOLLEY BOLL menade jag :D  Ska bli så in i bängen roligt faktikst, De är ju som sagt en av världens roligaste sporter ;)

Hemma spa och ansiktsmask! kanske lite sprit oxå?!

Har nyss haft ansiktsmask på mig, helt underbart skönt , och länge sen för den delen :O
fin då ;) eller hur haha!
men hittade en frukt sallad / frukt soppa i kylen, oj va gott! efter att jag hade ätit upp den frågar farfar om det va gott. jag bah ja varför skulle det inte va?*snällt asså* haha
jo: haha Amanda de va sprit i den där. hahah.
(vi hade den igår, och skulle äta det och glass, men jag stack innan vi hann äta den så, ja va hade dom i den då hahha , ja men de är så det ska se ut ;P )

minnen <3 bara längtar tills nästa helg!

walk the talk

Har nyss varit ute på en lång promenad! hur skönt!?
Tvingade verkligen ut mig själv, men när jag väl kommit igång bestämde jag mig, MINST tre lång promenader per vecka! Det måste jag väl klara? ja då.
Att gå och lyssna på musik och bara fundera och rensa tankarna, helt underbart! du borde testa!

hahaha!


HAHAHHA Mamma du är för underbar! hahhaha (L) men nästa gång om du ska kommentera borde du ändra så man inte tror att det är jag som skrivit! :P

skolfottot har kommit! dock inte till mig men till sofia!

- ja, vad ska man säga.......-
jag ser ut som en JÄTTE.... haha!

bio tooooo night!


Det vart BIO nu så här på kvällen, the last airbender, sjukt bra film:O dock kanske liite barnlig, men sån är jag! haha det va verkligen en mening med den filmen och jag tror det är den ända bio jag sett klart på eftertexterna på :P hahah!
Mysigt hade vi iaf ;) men nu blir det nog sängen för min del, så godnatt mä er! (L)

hur såg du ut idag Amanda?

är tyvärr nästan tvungen å slänga tröjan :( det är hål ÖVERALLT på den :O fatta ledsen jag vart när jag såg de :(

nytt till miiiiiig!

Jackan! uuuuuuunderbar!!

världens snyggaste kvinna!


the long way to the real world


ibland göra man bara det man inte ska!
nu är det dax för fördrink så måste kila! byebye

morgonens workout!

Kanske inte ser så kallt ut men jag lovar, det va -9'C! dock väldigt skönt å springa i :P haha
Har percis kommit ut från duschen nu, och ska gör amig lite fin...( ORKAR INTEEEEEEEEEEE!) men vi har redan besök och det blir fin middag i da. oxfile m. hasselabacks potatis! MUMS!
Juuuste gissa va jag stötte på för djur när jag va ute i morse :O en LAMA!!! haha jag höll mig faktiskt lite i undan, har ju hört att dom spottar!? :O Inte för mig heller, jag pallade mig fasiken över! men jag dog typ i mitten, hela grejjen började LÅTA!!! ni vet som det gör när nått ska gå sönder!  PANIKEN!! jag lovar trodde den SKULLE gå sönder.. amanda va du livrädd? - eh JA!! med 25 meter ner till vattnet skyndade jag mig riktigt långsamt över, åh *pust* jag överlevde!

fucking tune! så jävla ös!


ändring

har funderat på att byta header, den är lite för typ aa jag vet inte, det känns som att det inte längre är jag om ni fattar ;o Har gjort lite små ändringar med olika texter på bloggen, ingen stor förändring men det kommer väl hoppas jag!

stöökigt!

nu har jag nog arbete i två timmar framöver, när man väl ska rensa lådor kan en låda på typ 30x30 ta mer än en timme, förstår inte, men jag fastnar och ''undersöker '' sakerna till punkt och pricka, haha. man har ju minst ett minne med alla sina smycken. haha. det är ju i faktiskt lite roligt att ''städa'' då :o men nu ska det bli ordning och reda så vi hörs om ett tag.
men kul å sitta hemma å städa på en fredag!?! hahaha eh skit samma.

Nytt till miiiig!! : grunden för dagen

inköpet för idag. jag är helt såld på Dove's  Go fresh- gurka haha! det luktar fan gott i hela huset när man kommer ut från duschen. Det är så duschkräm ska va faktiskt, det ska dofta frääscht och det ska sitta kvar och inte försvinna när man torkar sig! om ni frågar mig så rekommenderar jag STARKT dessa produkter! dock tror jag inte på ''anti-age'' tandkrämen haha men min som jag använder i vanliga fall fans inte.. så får väl testa nått nytt (Y)

usch

har ''nyss'' rensat fisk...blääää, varför va jag tvungen å göra det?! :O asså :( a men nu kan man det oxå.... haha sen somnade jag i tre timmar nu vaknade jag precis och now it's time to studddddddddddy again.. feck

klaaaaaaaaaaaaaaaaaaart!

varför ska jag vara så himla nervös hela tiden??? det gick ju fy satan riktig BRA! Det här ska fiiiras!! :D
fick riktig bra omdömen av lärarna (Y)  Sofia vi är fan bäst! EGOBOOST haha det är jag fan värd! ;);););););););););)
nu är det lunch, strax, baguetter, festis, MYS och en rödakorset''utbildning''
vi hörs! puuussss. är typ så här glad nu yeeey!!

tagga!

nu är det Presentation! önska mig lycka till!!!!!!
fan va nervös jag är!  :(

pirrimagen

Nu är det typ två tre timmar kvar tills vi ska redovisa vår ~CCC~arbete. Jag är absolut inte blyg och kan verkligen säga mitt i en stor grupp, men när jag själv ska stå och REDOVISA framför en ''juriouyeeeeeh'' då går det inte! orden fastnar, jag stammar, blir röd i ansiktet, gör förstör den röda tråden! det går inte hela jag går i konkurs! allt stängs av! fitt*
skolan har inte exakt nå lätta uppgifter om jag säger så. Och allt är typ på riktigt! visst det är väldigt spännande, men de sätter stora krav och ibland kan jag faktiskt inte uppfylla det..
hehe jag sa ju att jag inte va förtjänt av Mvg't i svenskan när jag slutade nian..... men å andra sidan va fan är en essä egentligen...

godmorron! vaknar till ett vitt snö täcke

sitter och käkar frukost till ljudet av typ ingenting, det är dött, alla sover och jag e pigg?! ovanligt.
vaknade iaf till ett meddelande av mamma, hon skrev att de va 10 cm SNÖ i järna kan det verkligen stämma:O kanske inte exakt tio men ni fattar, menar det är ju lix söder ut?! här har vi inge snö som lagt sig?!
nu ska jag äta upp och föna håret! hörs!


dans i sthlm nästa lördag! tre killar en tjej.....

asäääm scenen igen eller emilia??? ;D hahah
nej men ska bli riiktigt roligt, kul å träffa gamla tjejorna oxå!
hoppas dock att vi ska åka ner till Huddinge för att spana in pappas nya hus. mysigt nu har dom ju flyttat in å allt! (Y)för annars kommer jag nog inte komma ner.. :(
Då kanske man får träffa hela Streipel skaran oxå! mysigt men fatta pressen, förstå gången jag lix riktigt träffar Viktors mamma irl efter de att vi vart tsm, sen kommer hans farmor och farfar vara där med! press. men men alltid kul å träffa nya ansikten :D
kommer bara ihåg lisa, (Viktors mor) sen den tiden jag va kompis med hans lillebror. hahah (Y) tummen upp :D för typ öm va är det nu fyra fem år sedan? oj va tiden går fort :P  å på den tiden hade jag bara varit inne i herr V's rum och kollat i några böcker eller nått sånt, haha. faktiskt under den tiden tyckte jag att Albin va dö snygg! skojar inte!!!  en annan bror av streipels haha. sånt ska jag nog inte säga haha men så va det.
ska hoppa ner för trapporna i vårt gigantiska hus och ner i drottnings duschen.  och ta en lååååång kvälls dusch, hmm undra va jag ska göra. haha ! nej men va är det med mig idag HAHAHAH
nej ska springa ner å duscha sen blir det hoppiti i kojs!
godnatt med er och nobelpriset till dej eftersom du orkade läsa ända hit. jag lovar det hade inte jag gjort! hehe

pluggpluggpluggpluggplugg

har pluggat seriöst i sju timmar hemma. fan va jag e duktigt! men jag lovar det hade inte gått utan Sofia! fy fan va vi är bäst! men måste fortsätta! sofia har dragit hem och nu myser rami i skype hahah! han ville att jag skulle skriva att han va gullig oxå! tummen upp för det ;) stämmer de ens? :O vet inte de ja.... Haha jo rå ;) eller;)
KRAM!
hör av mig lite senare så kanske det kommer upp något liiite extremt roligt? för mig? för dig? för oss? för vem det vet ni inte än ;)

undercover agent


nytt schemna igeeeen

kan de inte sluta göra nya scheman???
dock tyckte jag att de var ett bättre men majoriteten i klassen gjorde det inte. hehe...
börjar 12.10 på tisdagar typ den längsta sov morgonen i hela mitt liv. hahaha undrar hur de kommer gå?! Jag klarade ju knappt sovmorgonen idag :O!!! kunde sova till halv nio, (ja det är sov morron för mig för jag brukar gå upp kl. 6 varje dag) men istället vaknar jag typ 7 gånger mellan 6 och åtta... asså va är det med mig? haha :(

godnatt(L)

har bestämt mig tror jag....... håret ska klippas, det är hur slitet som helst,
dom måste nog ta typ minst 13 cm :( *buhuu*
sen ska jag färga det? hjälp, fan jag vet inte :(
tänk om jag ångrar mig sen ångrar mig igen?????
men nu ska jag sova, godnatt med er!! (L)

grey's anatomy och puckon från sverige

Har nyss kollat klart grey's anatomy och kungarna av tylösand, håller på å måla naglarna och ska förövrigt sova!
Men jag hatar att vara fast för ett tv-program, värst av allt är ju en serie som håller på i hundra år fram över. Man lix släpper ALLT man håller på med å tänker ah men jag hinner, men så göra man det inte!
är totalt helt såld på desperate housewives som går på tisdagar och Grey's anatomy som går på onsdagar..
kungarna av tylösand retar jag mig bara på , ska nog aldrig kolla på det igen haha fan den där typ indien? .. DUM I HÖVVE!!!!!

lunch på stan idag igen

MYS!

tänk om jag ångar mej sen ångar mig igen ?


morgon i stugan!

så jävla skön kväll, som som en stock! haha sitter just nu och kollar ut genom fönstret  och ser vatten som srtutar UPP ur vägen haha kneppt ;O står massa snubbar och försöker laga tror jag, men det ser ut att inte gå så bra! men nu ska jag faktiskt börja med ~CCC~
önska mig all världens lycka! ja men gu' tack så mkt ;)

desperate housewives

Nu är det dax igen! på 5:an  kl.21.00!!
har föresten suttit med sofia och herr M en låååång stund för att försöka få klar ccc ~company,culture and communication~ meeen dock gick inte de....
måst plugga spanska innan jag somnar oxå feck... annars har jag haft en bra dag! käkat lite mkt onyttigt bara HAHA ovanligt? nee inte direkt... men god natt med er! tjolahopp (L)

Willow - Whip My Hair

as ballt jöö! haha jobbig första gånen man hör den men sen sitter den! hon låter lite som rihanna;o
men jag fattar inte Will Smith hur fan kan han döpa sin dotter till ungefär likadant namn WILLOW? sjukt.

tsetseflugan har bitit mig!

...eller inte, den kanske inte ens finns i sverige :o jag vet inte :P vet du?
hur som haver så skulle den lika gärna kunna ha gjort det, för jag är trött tamefan hela tiden höhö...
när den biter smittar den ner en med sömnsjukan HAHA ja det finns nått som heter sååå :P eller iaf vad jag fick höra av en hemlig källa idag.

8.00- 15.20

är faktikst på hyffsat mood to day! allt går vägen och jag har fixat klart rättskunskapen helt med alla bifogade dokument.
Vi har två lektioner i dag rättskunskap och engelska, kommer nog gå bra känns det som, haha men är ganska sin hungrig, kanske ska ta mackan jag har med mig;) alltid förberedd haha!
keep rocking!

trött

Hahahahahah!! OJ! sällan jag..? ;)efter att ha sovit i tre timmar på överkastet kanske dax att krypa för natten , orkar ändå inte göra nått annat , godnatt!
bild i repris!!

workout

idrott sista lektionen, tyckte inte den gav så mkt så när jag kom hem va det bara att ösa på med HÖG musik och en spegel, hahaha! yey (Y) arobix pass number one, och inte nog med det ville farfar att jag skulle följa med och handla, haha vi sprang runt som två halshuggna höns, ingen visste vart något fanns haha! efter affärs passet vart det en riiiktigt god middag! mums, kött kryta (Y)
nu är jag fett pepp, kanske ut och springa?!?! eller är det för kallt kanske? eller för mörkt? vi får se vad som händer och fötter.
aaaah musiken bara rycker i kroppen så måste kila! ni får ha det bäst! :D lova mig det(Y)

skrattretande

morgondagen är ju helt förstörd. vi skulle börja 8.55 men första lektionen är inställd så nu börjar den andra lektionen 12.55..
Jag försov mig JÄTTE mkt idag och gjorde i ordning mig på 20 minuter, dock har jag blött hår nu men jag han ju iaf duscha haha! men fatta om jag är sur nu.

jag e såååå jävla bäst jag asså!!!!!

FYYYYFAN VA SKÖÖÖÖÖÖÖÖNT!
jag är fan bäääst men TRE minuter till godo lämnade jag in vardagsjuridiken, asså vet ni hur glad jag är eller?! :D
fy satan i gatan va glad jag ääääär då!!! :D

flytta ihop?

nu sitter jag och kollar igen alla dokument man måste fylla i och samboavtal och vette fan! måste man verkligen göra det om man ska flytta ihop?!?! då tänker jag nog bo ensam hela mitt liv och aldrig förlova mig, gifta mig eller skaffa sambo, tänker nog köra på undomsstilen hela livet?! haha nej klart inte, men fan va jobbit med massa papper!
men nu ska tamefan vardagjuridiken bli klar!  rättskunskap SUGER! om ni ville veta ;)
ha en bra söndag kommer förmodligen inte blogga så mkt i dag, har ju som sagt lots of stuff to doooooo
men vem vet ;);)
bye

life code

ös vid thoren eller ;)HAHA! hellow orange! and drunkenness

Skål!

du är mitt allt Viktor! älskar dej!       men gillar dock inte tröjan hahha pussen!

Häxa?

Ja vad ska man säga? ;) inte alla som gjort så?;)

 


utgång igår!

23 årsgräns och jag har FET onte i mina öm hahah va heter de man går på HAHA trampdynor?! haha men aja ni tjejer vet iaf vart man får ont när man haft klackadojjer på sig :)

tja i börja va det ju LIIIIIIITE dött......
haha men sen vart det fan SMÖKFULLT! hahah men haha fan va fula alla över 23 är! hahaha vidrigt :P i sthlm ser man fan bättre ut.


Haha! mobilnördar is in tha taaawon

bättre bilder kommer! kanske una film oxå? ;)

nu ska jag ut! tametusan

Med mössa på och en pojkvän vid min sida, kan det bli bättre?
haha ja till en början kan han ju faktikst få komma hit, en timme kvar lääängtaaar !
ha en bra lördag alleeehopa! tjingeling!

popcorn för livsnjutare

Som du kommer att notera får popcornen olika konsistens vid olika värme. Ju fortare det går ju mer lik frigolit blir popcornen. Jag har kommit fram till att jag får de optimala popcornen på nivå 7 på min spis. Eftersom popcornstillverkningen är slående lik en form av religion är det något man bör ta på största allvar!
idag vill jag ha popcorn!

skolkatalogen med gruppbild.

santan va jag är förbannad nu! har fått hem ett brev där det står att man ska skicka efter en beställning för att få skolkatalogen och gruppbilden. Man får då som sagt inte hem korten innan så man måste beställa korten först. SEN skicka tillbaka de men itne vill ha.. fan va jag lackar, myckt enklare om man BARA behöver skicak tillbaka, så är det i sthlm iaf. Ett noll till sthlm.

en drar två drar tre


mandarin/satsumas

wiihooo! är det inte bland den godaste frukten? det är lix någon mysig känsla med å äta mandarin/ satsumas eller vad dom nu heter haha:P men erkänn! det smakar typ mys! Mmm!

heart


GOOOOOOOOOOOD morgon!

vaknade av fåglarna som satt och tjattrade på förnsterbrädan. lite mysigt faktiskt! Och när jag tittade ut såg det verklgien lovande ut! inte ett moln på himmlen och gröna träd( visserligen granar...) det kändes verkligen som om det skulle vara typ 25 grader ute! men icke så nicke, när man kollade ner på marken va den allderless VIT, frost..fyyy...
har precis startat en mörk maskin, och ska börja plocka lite i rummet, ser verkligen ut som e SVIN STIA! rooligt... eller inte. Senare i kväll kommer Streipels å CO!
längtar!

time to sleep

nu så, en helt mör amanda ska krya ner i sängen och bara hoppas att lördag kvällen kommer fortaren än vad tiden igentligen tar.
bby med boys kommer upp, amaziing!
men dröm sött och sov gött! puss å kram och nyp i stjärten.


det är dumt å inte vara smart
men det är smart å inte vara dum

idol 2010

Nu äre dax för IDOL 2010 på med kanal FYRA! , hört att det ska vara grymma låtar! idolernas idoler.
Hoppas bara att Olle, Alice och Daniel gör bra ifrån sig idag. vill verkligen se dem som sista tre!

vad tror ni man hittade i tidningen idag om inte sig själv?

Dock fattar jag inte varför dom måste ta dom absolut fulaste bilderna... men mne det finns inget jag kan göra något åt det nu.

sushi!!!

äntligen säger jag bara, äntligen.
Fett mysigt! I really enjoyed this dinner, with my grandparents.
Nu är det dax att byta om till mjukis och big T-shirt och mysa ner mig i soffan med den öppna spisen till höger om mig och en skål nötter och kolla på lite film!

Suddigt jag vet, måste verkligen införskaffa mig en kamera!!!

pinnar till lunch och pinnar till middag

Nudlar, mums! Så himmla länge sen jag åt de, de knu**ade nästan i munnen, så bra!
Äter faktikst nudlar med pinnar, och har gjort det sen typ i sommras. haha lite chaiiina stuk på det hela(Y)
kommer även äta SUSHI i dag! ännu godare! kan äta hur mkt som helst! hihi (A)
jag och joachim, (en kompis i sthlm-järna) tävlade en gång, jag vet inte hur många bitar vi fick i oss, 37 (?) haha

hur ser du ut idag amanda?


syns inte nu men hade mina höga beiga shorts idag, tycker det är bra att man kan ha sommar kläder på hösten bara man sätter på sig ett par strympbyxor eller liknande för att göra det varmare och för att det inte ska se just somrigt ut.

första snön!

När jag kollade ut geom fönstret för ungerfär 20 minuter sedan såg jag dem, de första snöflingorna för vintern 2010 i gävle. Hääärligt fast verkligen ändå INTE! vill inte att det ska bli vinter än :(
hur som haver drog jag på mig ytterkläderna, eftersom vintern är på väg är det även dax att fylla på frö atomaterna till fåglarna! men va händer när jag kommer ut? då har det slutat snöa men men fåglarna fick mat iallafall :D

ojsan!

Har inte uppdaterat idag, ledsen för det. För med tanke på att 54 redan varit inne och kollat så känns det faktiskt ganska taskigt, haha jag vet att det inte är mycket, har faktiskt inte så många som läser , det ligger under 90 strecket..
Dagen: har ju gått till skolan idag, fast jag inte behöver... är ju ledig varje fredag som jag skrivit förut.  Men nu är rättskunskapen i stort sätt klar och jag är super glad, det innebär att jag inte har så mkt plugg i helgen! :D bara det där jävla -ccc- uppgiften..
äntligen hemma nu ialla fall, dags å läsa engelska boken?! måste ju läsa ut den oxå feck, haha

svar på tal



svar: nej jag bor inte kvar i järna, jag har flyttat upp till Gävle för jag går på skola där.
Min kille, mamma ,pappa och mina bröder bor kvar så om det är där förvirringen kommer när jag träffar dom i ca en-två timmar ibland. Det är när dom kommer upp för att hälsa på en sanbbis bara :)
Komentaren fick jag på det HÄR in lägget så jag förmodar att det va de du syftade på.

matteprovet!

fick provresultatet idag, VG. ändå rätt bra för jag tror jag failade på typ 7 frågor av 13.. haha. inte bra amanda!
Men hade förväntat mig ett G högst!
Nu till rätskunskapen: den ska in i morron och jag är klar med typ ehm.. en och en halv fråga. FITT UPPGIFT!!
Det är vid sånna här fällen min pappa är nr ONE. Men tyvärr kan jag inte ta hjälp av honom just nu.
Fan nu saknar jag honom oxå :( ärligt så brukar jag inte sakna honom lika mkt som jag saknar mamma. Varför? jo för pappa har jag ju bara varit hos varranan helg i typ fem år så honom har jag ''lärt'' mig att vara ifrån. känns jätte konstigt å säga det, men så äre. fast jag älskar ju honom lika mkt för det inge tal om saken!

pinsamt..

7-4 
nu ska jag gå och äta choklad för att sörja.

tagga råå! gör mig stolt


Nu är det brynäs match för hela slanten! Samuel bergman sitter å mobbar mig, för tja det har gått 15 min och det står 2-0 till LHF..
Men det är bara en början eller va säger vi;) we are so gonna win this mother fucking game!

lite fränt, att han hinner och kommer ihåg vart orden finns ;O spola till 0.50


att man kan vara så trött?


Har faktiskt ganska mycket plugg idag, men när jag skulle gå ner och prata med ms. Berglund råkade deras sänga vara för skön.. så jag somna, och sov i nästan tre hela timmar.
Jag förstår inte på riktigt varför jag blir så trött underdagarna, äter till och med massa järn-piller för att jag inte ska bli det?!
nu blir det rättskunskapen som fördriver min tid tills jag är klar! jag är inte klar, föra jag har INTE börjat än, och den ska in i morron.....

jag älskar dej!


älsklingen kommer upp på lödrag igen, heeeeeeeeeeeelt underbart massa mys medans albin och basse gör krogen osäker ;)

before

Skrev att jag skulle berätta mer sen, men hahah jag vet inte vad jag ska berätta. hehe, ställ en fråga om det är nått ni vill ha klar tecken på ;) kommer inte publicera om ni inte vill.

Va iaf och solade på söder efter skolan med tha boys idag, helvete vilket ruttet solarium, men brun vart jag ;d de e bra (Y) men jag lovar det kommer vara bort i morron..
missade hållplatsen idag oxå haha så skämde ut mig i bussen, haha eeeh ;)

Tidningen om nån dag då...ah men viiist!

AAAAAAAAAAAH när vi stod och redovisade framför åtta lärare kom median!! Så ja då kommer man va med i tidningen oxå. kul att dom kom till våran grupp och stack efter så det va bara oss dom intevjuade.. berättar mer senare nu är det tacos i skolan ;D
jätte bra bra dag än så länge.
Måste bara till lägga vi fick pengarna så nu får fiskeföretaget i uganda lite cosing!! vi är bäst! ;)

redovisning....

önska mig lycka till!

nytt till miiiiiig!!


Det vart grå den här gången (Y) letade ju efter det förra gången men då fanns det dock inte...
sen vart det ett till läppglans, sånt som jag har. men va fan dom kostar 9,50!!! as billigt, haha och jag som är beroende av läppklet ( mammas ord, oj va jag saknar henne*fäller en tår*)

ni är bara FÖr jävla bäst asså!

Vid sex- tiden idag fick jag ett samtal av herr.V.
Då han sa att jag skulle gå ut i det ''fina'' vädret, nej det ville jag inte, sen slog det mej. Han var här!!!
Klart som tusan jag kom ut! vem står klädd i svart framför den gammla audin? jo min kille. åfy satan va jag älskar honom!
han, Basse och albin. tre utav de sex bästa killarna i världen, va här i gävle idag, bäääm va dom är för underbara!



BASSE ~ VIKTOR ~ ALBIN

sullit? ja tack

Finns bara en som lyckas med det du klarar av sophie, haha <3 fast å andra sidan är vi andra rätt duktiga vi oxå;)
Det börjar med pankakora Sophie hade med sig på morgonen, en liten sylt fläck på bröstet på en vit tröja (Y)
Sen var det luch och då var det min tur... Curry sås på mina VITA byxer... det va mycket kan jag säga! haha sen en tio femton minuret efter va det Mia's tur, sullit värre ;D
Sen dröjde det inte länge eller kanske en timme eller så, så var sophie i farten igen och hade ut sopkorgen, haha choklad och sylt från i morse under våra sulor muuums! haha fan den tjejen gör min dag så himmla söt!

och så klart måste man ju ta reda på efter sig, haha oj va jag kommer stor trivas här haha!


vilken dag!! as bra ;)

Haha fan va skön klass jag har! skojjar inte haha!
när vi skulle samanställa allt i min grupp- (mickrolån) så skulle vi hitta ett grupp rum, så vi va själva alltså. Men HAHA! vart tror ni vi gick?? haha jo till BASTUN XD HAHAHAH vi satt 7 pers i en bastu med varsin dator och gick igenom hur vi skulle framföra alltsammans i morron. HAHA sjuka;)

as fint ;)
sen när vi kom till bakatill klassrummet väntade det massa chips och en fim på oss. as mysigt hela klassen sitter å kollar film och proppar i sig onyttigt (Y)
pär, ja han stavas så :O eller? haha jag såg det någonstans :P (vår lärare btw)
men iaf PÄR(on) / Z:a hade varit på affären medans vi kämpade oss egenom förmiddagen. how cute?!
in dark;

in light 20 min before the movie;  (jätte suddigt så vart inga bra bilder, så ni fick dom i miniformat ist)

 

 

 


hur såg du ut idag amanda?

kände för ett pannband idag, kommer inte ihåg sist jag använde ett sånt ?! as skönt iaf! tycker det är lite sött för den delen oxå, haha. fast dock ser det här ut som ett bandage.. HAHA (Y)

till skolan:
från skola:


lika som bäääääääär eller??

HAHAHAHA!!!!!
Hahah jag dog .....

Gooooooood morgon!


dagen agenda:
skolan- case
buss hem
plugg- rättskunskapen
plugg- essä
plugg- engelska


my life is on track again!!!

JAG HITTADE DEN!!!!! åh mitt liv är räddat!
hmmm.. tänker inte berätta vart den låg, bara EXTREMT pinsamt! haha men ni kan gärna få gissa. i'll tell you if you've rajjt ;)
Hade fått massa fina sms från mr.V fan va jag saknar honom :( Hoppas det bverkligen går i helgen, dock är jag lite rädd att det inte kommer funka..
Fan va jag älskar honom!
tänkte tyvärr säga godantt nu, har precis kollat klart ett avsnitt från kenza&tyra show, haha lite fjompigt.. dom är lite fjompiga:O men fy fan va kenza är fin! blä på det :(

min mobil är boorta!!!!!!

jag får panik! har absolut ingen aning om var min mobil är! Tänk om jag har tappat bort den i mataffären:O där va sist gången jag jag Kommer ihåg att jag hade den :O oj då är mitt liv förstört..kanske inte men det är väldigt iiinte bra :O de flesta vet att mitt minne SUGER get balle och jag kommer inte ihåg nästan någonting...
Men min mobil! va faaaaaaan
nu är jag riiktigt deprimerad! :(
Ska göra en stor granskning i HEEEELA huset.. bara att börja nu då, har bara två till våningar att leta på sen..

tagga in för matchen

Holland- Sverige
Har precis varit på Coop och snabb handlat. Fotbolls match utan nötter går ju bara inte? :P
försökte göra rättskunskapen idag.. men haha nej det vart lite annat så ehm... har inte kommit någon stan heller hahah. feck jobbar ju själv, visste att det skulle blir så så ville inte dra ner Blom i det här.
meen nu är det fotboll om 10 min sen blir det en paus vid 9 för jag måste kolla på desperate housewifes!!!!!!:D
1.2.
ja jag vet, himmla gammal bild, men jag gillar den! hehe :P

BRUUUUUNT eller?


nytt schema!

oj är verkligen inte nöjd.  men går som tur inte på fredagar! TOPPEN! :)

dagens fina solstrålar

sååå söt hon ääääär! :))FUCK FACEEEEEEEEEE!skuggor eller ? Jag kände att vi verkligen behövde komma ut i solen ett tag, att sitta instängda i ett klassrum hela dag känns ju så där..

det vet jag väl, bling bling ;)

 

barbie nails

Lovade ju faktikst att jag skulle visa mina naglar, haha ja jag vet det är väääldigbarbie och glittrigt vilket kanske itne syns på bilden men haha jag gillar å göra konstiga grejjer på naglarna :P

R.I.p marcus

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7938022.ab

http://www.expressen.se/nyheter/1.2170294/man-hangde-sig-i-direktsandning

HELT SJUKT! Fan va världen är hemsk!
Den här killen bodde i samma hus som mig, bara någon port bort, De felsta i järna vet vem det är och några såg tillochmed händelsen, Då han Hängde sig i cam-stremen. när jag läste hans antekningar på facebook trodde jag inte att det var sant, men för en halv timme sen såg jag allas statusar. Han hade verkligen tagit självmord på riktigt.


Hoppas du får det bättre nu! R.I.P M!!

facerape.. fuck of!

jag blir så förbannad! I Järna hade det varit chill men nu i GÄVLE där jag knappt känner en kotte.. va faan hahah! :@
dom la till massa randoms! vetefan vilka det är:O Lackar saaatan.
ÅÅÅÅÅHHH!

Mickrolån till Uganda

Okej, en bank va det då inte. Men vi ska låna ut pengar till entreprenör nere i Uganda. haha! ja vi ska typ ge en summa pengar till några fiskare, HAHA! fan va bäst vi är. tänk när de får våra pengar och verkligen kan få lite fisk att sälja och försörja familjen på! underbart gulliga vi är!

ska jag starta en bank????

Sitter nu i skolan, heeeeelt slut. Borde nog ha sovit mer haha.
vi ska börja med ett så kallat case idag.
Det innebär en närmare kontakt med näringslivet. vi ska starta en typ mini bank och låna ut pengar till utvecklings länder. lite ballt, men jag vete fan om jag klarar det. *håller tummarna* för det iaf. Ni får en Bättre uppdatering när vi börjat med allt :)
kram

gooood morgon!

kl är o7. 55 och min buss går om en halvtimme. Jag är heelt klar och har absolut ingenting å göra. hatar att vara rast lös, nästan så jag funderar på å dra till skolan tidigare?  aa fast näää!
just målade naglarna igår, haha typ barbie nails eller nått! men men ni kommer få se senare, jag lovar ;)


saknar dej min lilla underbara lille bror

Jag lovar att efter jag la på luren efter att ha pratat i ynka fem miuter rann tårarna. Det är ensamt utan dej, mamma och max. ni förstår inte hur mkt jag saknar dem! älskar er! <3

söndag kväll

Vad ska man säga. Jag är helt utmattad och jag känner mig sjuk. Sa högst fem meningar när vi satt å åt och jag saknar Viktor så det gör ont.
Har kollat på DH och GA 's repriser på femman. riktigt bra faktiskt. Förresten va det inte jag som skulle plugga? jo, men tror ni jag har gjort det eller? exakt näe.

sov du 10/10/10 10:10:10 am ?

ganska coolt ändå ;)
ja, jag kan då iaf lova att vi sov då, haha efter tre filmer efter kl.24.00 kan jag ju säga att man va inte liiiite trött, haha (Y)
filmerna:
Remember me: As bra! eller iaf verkligen värd att ses!
Dumpa honom: ja, jag kan ju säga så här; Sofia somnade och jag kollade bara för att den skulle ta slut, den filmen gillades inte.
Eva och Adam: WIIIHO!! fan va mysigt de va å bli elva? igen. haha seriöst typ fem år sen man såg den filmen senast :O
Nu är jag iaf ensam hemma för alla har lämnat mig....  nej riktigt så är det inte, eller? haha men jag ska iaf börja plugga nu, vi har så jävla mkt nu! tror jag, är faktikst jätte stressad men vet inte varför.

dötrött och glad

mysig film kvälligår och nu sitter jag å funderar på om vi ska käke frulle eller inte haha (Y)
Hör av mig senare så ni får en liten uppdatering! ;)
chao chao biatchez ;)

va är de här för en dag???

Det blir nog massa film och MASSA godis och pop COrn!
men ser fram emot massa skratt med tjejen iaf (Y)

ps. jag saknar dej Viktor ! massor, love you!

löööördag

morning sunshines!
klockan är 13.37- ELIT! och jag har inte gått upp än, eller jo gick upp åt frulle å gick å la mig igen hehe.
Men om 2 timmar och 20 minuter är det MIDDAG ute i stradvallen- engeltofta. MYYSIGT, Älgkött blir det! fan va gott! men vetefan om jag orkar käka middag då hahah!
Dock vet jag bara en som kan göra goda älgkötts rätter, och de va morfar. R.I.P ♥
Men nu ska jag nog hoppa in i duschen och sen ut och hjälpa till och sätta upp fågelholkar, haha (Y)

if you are odd, why trying to be normal?

Hade min pälsmössa på mig i går, JÄTTE mysig måste jag säga! Men skoja inte om jag fick blickar på stan. HAHA!
Serisöt har ni aldirg sett en sån mössa eller? Jag menar om man kollar i sthlm så går tamefan var fjärde runt med en sån nu. Och här får man tydligen inte sticka ut, så ingen vågar väl gå själv med en sån. HAHA så himmla ********
men men Om du är dej själv klassas du inte som normaloch då säger jag bara; if you are odd, why trying to be normal?

Resident Evil 3D: Afterlife- afterwords

Den va riktigt bra,måste jag säga. värd att ses!
Det tråkiga är att alla sånna här virus-alla utsätts, alla blir zombiizzzzze, några överlevande försöker rädda sig själva- filmerna är ungefär likadana.
Så man visste nästan vad som skulle hända, och vissa scener är ju som skrivana i pannan.
Satt och höll för munnen för att inte skrika haha, seriöst! den va läskig  (A)
Men hade verkligen en super mysig kväll och en film kommer komma upp förmodligen i morron ;)

grattis underbara flicka!


Grattis på födelsedagen Ellinor Linda Christiansson!
you'r amazing and I miss U very mutch!
hoppas du haft en underbar dag tjejen! <3

Resident Evil 3D: Afterlife

kvällen kommer spenderas i en bio-stol brevid en ur gullig & söt tjej, aa ni försåt rätt, jag är Lesbisk,och vi ska på dejt. Haha! nej det är jag inte :) men jag ska på bio med Sofia, som änligen ahr blivit frisk! :D underbart :)

Har hört mkt bra om denna film så det känns som ett måste att se den. Idag blir det gjort 21:00 och efteråt vet jag inte vad som händer haha (Y) få se vart vägen leder :)

fuck blogg.se

Hallå? va fan är det med blogg.se? seriöst mina inlägg som jag lagt upp idag har försvunnit!?

Ja, jag ser dom då iaf inte ?

Gör ni? hmm.. aja det finns inget jag kan göra åt saken så får väl se om allt blir som vanilgt sen i kväll eller i morron då..



nytt till miiiiiig

Asså seriöst, haha skulle åka in till köpis för att byta en tröja till en mindre storlek, men så har dom den inte ;O Fatta ledsen :(
Sååååå då passade jag på och köpa lite andra saker ist;) as bra (Y)

yesterday


brynäs

Bara för att vi är lite bättre och börjar ta igen nu. vi ska till toppen det vet ni!

Triiiiiiiss

Farfar ropade just ner mig och frågade om jag ville ha en trisslott. Klart jag vill ha en lott! så jag kilade ner men tro ni jag van då? nee :( men haha han gjorde! inte mkt dock men en vinst är alltid en vinst ;)

ny duschad chej

sitter å kollar på Robinsson, för två tre årsedan va de verkligen mitt favorit program, men nu blir jag mest lite irriterad på det. läste på expressen tror jag att de va att det här va en av de värsta inspelad sesongerna. vissa kommer ha men för livet osv.

chocholado


godmorron!

företagsekonomi YEEEEES! eller ...... nu börjar det jobbiga, feck och Sofia är sjuk så jag kommer få göra allt själv :(

in a box?

kollar på tylösand grejjen, pinsamt men verkligen underhållande! hahah

hjäääälp mig!!!

ja jag vet jag gjorde det ''bruna'' jätta slarvigt för det gick inte å förstora upp å massa skit så det får duga, ni förstår ju iaf principen!?
Ska jag färga eller ska jag ha det ljusa kvar?????



gubben i lådan lil baoow waao


nytt till miiiiiig


Ja jag var ju tvungen att köpa ett nytt lepsyl för en viss albin streipel har mitt gammla. men de tkr jag gott han kan få ha! han e ju så söt i rosa läppar :D
Varför jag köpte dessa skor på skopunkten och inte ett par äkta convers ? jo för jag har ändå alltid sönder mina skor på engång, och då räckte det med att jag la ut 1199.- på kängorna ist. Ska ju bara ha dessa vita typ i skolan på vinterna för jag tänker inte gå omkring i VINTERSKOR innomhus, då kommer jag ju dö.

godmorron!

Dagen är på inrullning, gjorde väääärldens smoothie idag, As gott! :D
en super start på dagen verkligen, har gjort en varje morgon i tre dagar! test det är toppen.
ENERGI kicken nr one!

4-2

brynäs fan va bäst asså!!!
lite dåligt spel men fan de e ju status å göra 3 mål på under 5 minuter! BALLT!

dagen i all ära,

sol tisdag med filip,rami och felix. As bra bara att deras va de nya rör på å inte i mitt... såååå dom vart negrar medans jag inte fick någon färg alls..... feck
men på lunch rasten drog vi ut och tog oss lite luft, fan det va länge sen jag var ''ute'' kände jag.

rami, jag, julius och jacob on tha pic
Sofia ville dock inte vara med på bild nu heller... fattar inte varför?! as söt tjej är va hon är! :)

pluggat matte i seriöst tre timmar

jag är faktiskt värld en skönhetssömn nu! så godnatt med er <3

kanelbullensdag!

själv har man ju stoppat i sig två hels stora kanelbullar.. fan nu får de vara nog! :O
jag ska bli nyttig! Men kanelbullens dag måste ju inte räknas eller ? ;)

match i morron eller ?!

kirrat hemma biljetter för i morron till mig och Sofia, som dock va sjuk idag.. (Krya på dej tjejen <3)
BRYNÄS IF- FÄRJESTAD BK
Dock är det sittplatser och jag vill stå... men va faan jag e ju där iaf, de som räknas eller ? ;)

sophie and i


vad då avundsjuk på en elvaårig liten tjej!

bajs va hon är bra:O

one song before bedtime


''dags å säga hejdå''



Viktor ❤

Jag måste bara säga, han är den finaste, bästa och underbaraste pojkvännen man kan ha!
Han är fan helt outstanding!
jag vet inte vad jag ska skriva, för det finns inga ord att beskriva vad jag känner för dej!
jag älskar dej, det vet du!
ps. på torsdag kväll när vi skulle gå å lägga oss vad händer då? jo jag lägger mig och typ halvsomnar dirr, han väcker mig lite lätt och säger att han har en överraskning. jag vänder mej och kollar på honom där han står på golvet. Men han har något i händerna.. En tavla som är stor som in i norden.. kollar lite mer och ser att det är en tavla på MIG! Seriöst jag känner iiingen annan som har gjort så mot någon förut! perfekta pojkvännen!kommer lix ''hänga'' i hans rum hela tiden nu. sweeet mamá! AS GULLIT!!!!

ett smakprov till bilderna som kommer!


heeeeeeeeeeemma!

ja nu har jag precis kommit hem från my boyfriend nere i sthlm. Fan vilket ös det va!! bilder kommer upp senare. tänkte bara skriva att pausen är öööööööver! wihooo nu blir ni glada vavavaav;));););) hahah eller... INTE. Men jag kan lova min kropp den e DÖD har s jädra ont överallt hahahhaha! fan va bra! då vet man att de har gått RÄTT till (Y)

Helg med flytt, FEST och bloggpaus

Finns inget internett i pojkvännens hus, så nu sitter jag å försöker skriva några rader från hans iphon 4. Jag vill oxå ha en! hur som haver är det inflyttnings fest imorgon med minst 30 pers fatta vilket ös!!! As bra ;D Sitter just nu i bilen på väg till Sthlm city och ska in på buttricks för att hitta någon frän outfit till " maskeraden" men appropå detta så blir det inte något bloggande , eller ?? Haha håll er uppdaterade iaf ;) PUSS

RSS 2.0