Mobil blogg

Så jävla bra kväll!!!! jag dla träffa precis en super söt tjej från järna här i uppsöa :D sånt jävla ös!!! Wooohooo ja är bäst hej Då ; D

Möhippa

Champange, rosé, jordgubbar, massage, och fina flickor. Snart bär det av mot min födelsestad, Uppsala. Hur bra är inte min dag?!
nu sitter vi å väntar på att bruden (Karin) får massage. aroma massage till och med. mmm så gott de luktar!
Dock kan jag inte vara kvar på hela möhippan för jag åker ju som sagt ner till Uppsala och träffar den personen jag älskar mest av allt.
Meeeen av dessa naledningar kommer ni inte få höra av mig förens i morron eftermiddag. Så ha en toppen kväll nu ungdomar ;D

inhandlatt++

Haha värsta random bilden den sista, vet itne vart den kommer ifrån :P
Nu har jag varit å köpt lite presenter, om man ens kan kalla det de :P säger dock inte till vem eller varför för de får inte komma ut. Men blått äre. haha.
Nu är de folksamling i ute rummet och ölen e framme, blir bara en chill dag i da. städa lite inför i morron kanske. om jag orkar.

smoothie

Kom nyss hem har suttit i skolan i hundra åt fast jag inte behövde haha. wierdoooo. Tog iaf en liten "fika" en smoothie mä Anton och Kapser och bestämde lite inför i morron ;)
Nu lär jag fara iväg till valbo en snabbis. höres!

Bakom varje hög av sand finns guld för den som letar

Jag har precis gjort klart provet! va fan gjorde jag det inte i ondags för? kom försent tack vare att en klassmate sa att vi började en timme senare, så pallade jag inte tänka. Men FYFAN VA LÄTT DE VAAA!!!!
Kämpa kämpa

último día

Goooooood morgon mina kära läsare, just nu ligger ni på ganska bra siffror *Väldigt glad* men varför kollar ni egentligen in här?? haha, jag skriver knappast nå intressant, bilderna jag lägger upp ligger mer åt amatör hållet än åt något annat. Det händer absolut inte mycket i mitt liv nu. Jag bara glider med vinden, haha. Nej men haha fett tråkig blogg egentligen.
Nu är det så här att på tal om ingenting.. så klär jag mig i mjukis byxor i dag. Ska sminka mig pytte lite haha, för när man inte gör sig i ordning alls (som på fredagen inna påsk) lär man känna lite nytt folk, vinner priser och måste gå upp in för alla som va på skolan och ja..jag lovar ALLT händer då!

Matte...

ja de är exakt vad jag håller på med nu.... pluggar matte har prov i morron fattar inte ett skit! är sur, arg på livet. Nu ska jag snart sova. bra information till er.

lite skönt?

Finaste tjejerna. on tha lunch rast. ute in tha sol! lever livet. skrattar och har oss. mkt fint! Snart har jag spanska nationella. Fuck my life. fast är fortfarande happy hur går de ihop??? tjingeling.
faaan... min mobil dog nyss.... mitt i en sms konversation om en vikitg händelseeeeee

BLÄÄÄK

Det är as varmt ute och jag har tjocka jeans och långäramd... hur fan tänkte jag?!?!
Håll på å döööö av värme slag när jag gick till skolan... Jag som är så jävla het i vanliga fall *blink* nu hettar de nog över, hahah nej skoja. haha torraste.
Nu har jag snart spanska prov måste plugga...

Haha fett coolt jag kan blogga med min ap gamla mobil :o

Testar, första gången ever. Tänka sig, Haha! Det går att blogga från en super gammal sony ericsson :o fett glad nu Ja! Vart ska man vara på valborg?! Det går inte att ladda upp bilder :(... I lands problem. Inget hänger ihop nu, är as trött och ligger med mobilen i sängen. Ska sova godnatt.

Varför i hela friden syns inte minna inlägg?!?!?

Jag får damp!
HAHAHHAHAHAH bilden jag skrattar ihjäl. De va inte ens meningen att den skulle bli så brutal hahah om ens att jag skulle se ut de minsta så där xD

Hur söt ??

Haha den här filuren trivdes inte bara lite i min feta sacksäck! Sötan

Dags att bada?

Överdel 149 .-/st, Underdel 99.-/ st.  Bikinin är från Cubus
Jag fick en inte så vacker bränna av min andra bikini. Så jag åkte in till Valbo i samband med att jag skulle in till bikbok en sanbbis. De vart det att jag stannade å hjälpte till lite oxå. snäll som man är ;)
Till mitt försvar är det faktikst lite Viktors fel att jag köpte båda.. Först sa han den vita sen den rosa och sen vart jag väääldigt osäker. haha. Funderar på att lämna tillbaka ett par men vilka?
De rosa är verkligen SKRIK rosa så man syns ju verkligen. kanske inte de man vill göra på stranden efter en FET vinter. hähä



happ++

De är fint väder (ett plus) men jag är tydligen vaken en timme för tidigt...hade precis gått upp och riktigt vaknat när jag får sms om att vi börjar vid tio...ååh livet suger, sen har vi matte prov på de å de kommer ju gå super bra. Eller inte.
äh lär gå ner å ducsha nu iaf, inge vettigare frö mig.
Ingen dator i skolan i dag så det blir blogg när jag kommer hem. Pussilusspuss

TT celine

249,- Bikbok
Hur söt är inte den här?!? så fort jag kom in på Apu'n i dag visste jag att den skulle bli min jag vart kär. haha. hur fånigt lät inte de, men seriöst tänk er bruna ben och sandaler. åh!

wakie wakie

pigg som en lärka men kommer somna på lunchen jag lovar. haha!
har precis käka frulle så ska sminka mig sen lär jag fara tillk öpis för jag är liiite efter i tidsschemat. hehe.
Ha en bra dag bitches! puss

Jungel?

Dock är bilderna suddiga och jag har inte tagit bort de som kom utan för. haha men ni fattar grejjen ;)
Vart inge middag eller nått så jag tog hand om mina stackars naglar i dag. acrylen håller på att försvinna så de ser hemskt ut! men men jag hade riktigt fina i någon vecka iaf ;)

Sunlight

Det är sooool soool och mera sool och jag diggar livet sten hårt! ligger ute på altanen med farmor och farfar hahah å lyssnar på hard core, hur bra? ;)
Senare fram mot kvällen kanske vi tjejer i klassen ska ut och käka. Mysigt! Dock äre inte spikat än men vi får se ;)
Ha en bra dag! :D

Barfota utan strumpor och skor ska jag vandra till dig

åååh nostalgi känslor till den låten! hahah fett liten.
Satt på gräset i lånkläning och barfota ute vid engeltofta. Hur skönt som helt! dock kunde jag inte ligga så värst länge i bikini för det blåste kallt. Men sånt e livet.
Nu ska jag ner å äta lunch med pappa oC. Potatis sallad o kälknöl mums!

Grattis fina du

http://naomijensen.blogg.se/
Ett sort grattis till en tjej med ett stort hjärta! Hoppas du får en underbar dag naomi! ♥

Goood morning sunshines!

Hur härlig dag?!?!?! Det är inte ett moln och redan 19 grader! hihihi happy happy:)
Tänkte bara typ berätta att jag lever men att jag kommer hålla mig borta från datorn ett tag till idag. haha. Vem fan vill sitta inne och glo i en skärm när det är så här underbart väder!!!!

Glad påsk!

haha måste bara berätta att jag även vann den här äggmålar tävlingen ;) haha tänker dock inte säga vilken men gissa på ni ;)
hela skaran samlad, därför får bloggen lida lite hähä :D
Tänkta bara säga gla' påsk till er min kära läsare ;)

Le som barnet gjorde mot dig

Trött och kall, det är dax att sova nu. I morron är det full rulle så ska vara uppe vid 9. kommer jag orka? haha Har haft de mysigt med Max efter middan. vi cyklade och skrattade och ja haha umgicks, Länge sen jag gjorde de med honom.. Åh min lilla lillebror <3 som dock snart växer om mig...

SOMMAR!

Lite gott, det verkligen Kn****de i munnen! åååh sommar! jag lovar vi har hoppat över våren haha det är shorts väder nu!

Men liiiiiiite solit!

Jag säger inte att jag blivit brun för de syns inte när jag har kläder på mig, men kolla randen. man kan ju säga att jag inte bara var liiite blek haha. Åh jag ääälskar solen. Dock kunde jag inte ligga i hundra år som jag hade velat, för det var vindstilla och huuuuuuuuur varmt som helst! Så jag började göra lite små saker som att fixa cykeln, tvätta cykeln, kratta, lägga in gruka, städa ja det är ungefär de jag har åstakommit i dag haha

haha sliiiiiten tjej

blött hår och kalla fossingar, haha nu ska jag ringa viktor och sen sovaaaa! puss

the plans of to day

hahahaha min engelska suuger stenhårt!
Men men, tänkte bara berätta att jag och natalie kommer ha fetaste mysigast kvällen! Vi ska till hille, grilla, bada ( i sån här tunna haha), dricka och ha as trevligt! kan det bli bättre en tordag? neeee.
Haha känner dock att jag inte är redo för bikini säsongen..... Meeeeeeeeeeen vad gör man inte. haha

jag ÄLSKAR att övningsköraaaa!!

For till natalie och hämtade minna saker jag köpte i går, inge speciellt. Men ni kommer få se de så småning om :)
Haha nej jag övningskörde inte, (mr. B did) får inte ens göra det med en tung mc, men jag lovar de skulle vara min dröm! haha älskar ju redan att köra bil åååh jag vill ha körkort nu!

En del utav dagen i bilder

middag på george's (haha ja de vart tyvärr min middag..hehe)
Strax efter 8 for vi till skutskär, haha de ända vi gjorde där va att kolla på film men jäjä :P
I morron blire mer ös för då ska vi till hille å grilla! ur mys.
Och ja dissa min KNÄPPTA jeans jacka... haha jag lovar de va svin kallt ute!!

Skutskär

Haha förstår inte riktigt vad som hände men nu är vi i skutskär med Misk och stefanius, haha! Hörs senare ;)

just nu

Musiken på högsta volym och jag är på vag till stan. Mys med Natlaie och ett ljummet väder, känner mig på topp!

FET

Baow chicka waow waow! äntligen klar med uppgiften. Tog bara en hel dag..... KUL!
Skulle jobbat i fredag, men haha det vart ALLT annat än jobba då kan jag säga :P så med en sekundsmarginal fick vi in bådas och klick nu finns det inget vi kan göra åt saken än att sitta och vääääänta....
lära sova nu ja!

Mia Erfält


Hahahah jaaa så kan det gå när man lånar ut sin gamla skype till en nära vän!

Fett cool dj


jag är verkligen inte värd de hääääär

Nu sitter jag helt övergiven och lämnad åt naturkunsakpen. Sooooom visserligen skulle vart inne loooooooooooooong time ago. Så vet itne ens om jag kommer få det här rättat Hahahah. Någon som kan hjälpa mig (?) Men vad ska jag göra. Sitter å kollar ut genom fönstret på en blå himmel, inga moln ingenting. åh va ledsen jag blir. Lovar att när jag är klar kommer det regna..
Men nej haha min lycka har åtevänt, Mia my darling har loggat in!!!! :D

Bästaste

Billigast ever!! och skit snygga. Var bara tvungen å ha en haha. Och eftersom bik bok är en butik med små storlekar, va jag tvungen att lägga undan dem samtidigt som jag packade upp dem.
Sen med tiden glömde jag bort dem och i morse kom jag på det när solen stekte! så de vart offecielt mina idag ^^ endast en hundrig för båda sjuuukt bra!
Finns flera olika fäger men de börjar ta slut så skynda er om ni gilla dem!

senaste nytt

Nu har lillebror precis anlänt och jag sitter å ska plugga. Hur fel känns inte de?

kände mig jääääätte taskig.. Jag har ju faktiskt TRE bröder

Jag fick jätte ont i magen efter att jag gjorde förra inlägget. efter publisering och granskning. Jag har ju faktikst tre bröder. Hur kan jag vara så dum!?!?!?!?
Kommer dock itne träffa casper, men då får väl Max ta med sig påsk ägget hem. Jag kan ju inte INTE ge honom jag ger dem andra. Fy å skäms!
Såååå jag åkte till Valbo och köpte lite grejs att fylla Caspers ägg mä. Å där träffade jag Stefan, hahah en släckting som bor i sundsvall, och huks flux hade vi sålt båten till honom. Bara så där. Hur bra? ;)

snäll syster ;)

hihi kolla va go jag är!
Teo och max kommer ju upp till påsken så jag kände att jag ville köpa ett varit ägg fyllt med ______ till mina bröder (Y)
Det är när jag gör något sånt här jag verkligen mår bra. När jag vet att ngon annan kommer bli glad.

Tooookigt


Hahahhaha, söööt!
Vakandxe av ett irriterande samtal i dag.. Puh, ringde å väckte mig i min skönhetssömn lix, hur kunde dom??
Hur som haver kanske de va bra. Gick upp satte mig å åt i solen, Sen vart de massa moln å jag gick in.
Men jag fick nå tvångstankar, jag måste göra något skiiit knasigt i dag. haha (störd i hövve) Men är det någon som vill hänga på äre bara å höra av sig! Åker gärna ner till sthlm bara för att hahahha. Kanske ska göra det?!
haha jag vet inte, skulle vara kul. Baw chicka waowaow! Händer de något i sandviken, Gävle valbo vad so jag är öppen för förslag!
Nu ska jag våga håret, tjenixen! glöm inte hör av eeeer!

Have I ever told you that your face is the sweetest "good morning" that I've ever got

Underbaraste dagen ever! kärlek de e fan de bästa dä.
Vi har gjort allt å lite till i dag men att fara ut till engeltofta bara så där va amazing. Fick så här flaschbacks-minnen från i sommras! fan va jag läängtaar!!
Liiiiite väl många bilder kanske men jag lovar deva bara en fjärde del typ! haha
Jag älskar dig viktor! <3

cykel meck. Jag <3 bultband

Viktor hade med sig min cykel upp, äntligen kan jag cykla!!! :D
Meeen hahah vi hade ingen nyckel till låset så vi fick kapa de, haha så viktor stog med mina dior solbrillor och sprutade gnistror överallt! Så lagade vi mitt kedjeskydd oxå med ett vitt vacker bult band, såå duktiga hahah. Inte nog med de så åkte vi å köpte nya handtag och ett nytt lås för att allt ska vara klappat å klart tills i veckan! ;)

I en annan del av Gävle

Verkligen en toppen kväll! hade så jädra roligt! men varför kunde inte mamma och pappa ''gör mig'' ett år tidigare!?!?!?!? De hade ju verkligen suttit som pricket över i'et igår!
Men istället för att röja på slick kom älsklingen upp. gash va jag har saknat honom! <3

haha 6 år sen, tiden går fort!

Nu är det så här att jag skrattar och mår bra haha, kollat igenom gamal bilder och hittar dom här. Är vi inte söta då ;)
Har stått ute i regnet för att vi tror att man växer fortare då? eller vad gjorde vi egentligen. haha.
Tänk att jag har känt den här bruden i över sex år och jag har inte ens bott här. (Y)

Har man en snygg vän eller har man!


Dagen i korthet

Om några minuter kommer mr.B och hämtar mig. Ska vara barnvakt i tällberg. haha. iiingen aning om vart de ligger (A) leksand någonstans typ. Det är iaf åt denhär lilla krabaten (bilden)
Sen ska vi åka och snacka med något band som ska spela på bröllopet, dock har jag iiiingen aning om vad de e för band, och de säger dom inte heller. Får typ se när jag kommer dit.
Vid sju i kväll ska jag och Bea (min granne, jobbar polare och riktigt fina vän) åka å käka påsk middag hos butikschefen för bikbok, Den ni.
Seeen kommer Viktor:D <3

Hur kunde du göra dig av med den här :(

Jag vill ut på vägen nuuuu! Tänker fan tvinga pappa å köpa en hoj igen.
Åh basse honom är jag fortfarande lite besviken på, hur i helvete kunde han sälja den häääär!!!!

Glada ögon ger din fiende bekymmer

Fråga mig inte vad jag håller på med! haha för de kan jag inte svara på.

New in for to day

Minna råkade ju gå söner i skolan i dag :( *ledsen*

New in last week

Har varken nämt eller visat er vad jag köpte förra veckan. hmm. Kanske är dax i dag!?
Allt är från bik bok haha, oväntat :P
Tänk va snygga med ett par röda låga converse och en vit mag tröja! måste bara träna lite först haha
Ett par ''debbie'' = harem byxoer, som ni redan sett, men jag trode verkligen INTE jag skulle köpa ett par sånna här i hela mitt liv, men se hur de gick.

-Sugna-

Efter mkt hej å hå, ätande och skrattande bestämde vi oss för att köpa glass (ja..idag igen.. haha)
Det är ju fan vååår! :D
Svårt å välja glass boys and girls? Nä inte för mig, Tog min solklara favorit. Gissa vilken ;)

Ägg målar tävling

Tro det eller ej, men det där kladdiga kyckling ägget vann... Nu som ALLA andra gånger jag har fått nå pris var jag skiiiiit äcklig. Flottit hår, o sminkad, FÄRG på tröjan, Hahahaha -.- ja jag skvätte väl lite.. (A)
Vann iaf ett påskägg fyllt med choklad, jag som inte får äta egentligen..

smyg titt

Hahhahahahhahhahhahahhahahhahhahahha jag döör. inte en gång till!!!
Jag kan lova att jag skämdes den här gången oxå. Berättar mer sen, nu plugg..


Om krogen inte får servera fulla människor, varför får McDonalds servera feta människor?

Hur skönt äre inte å sitta i skolan ofixad. Tror de e de bästa jag vet. haha no make upp och håret i en ful svans. tjock och äcklig. Orka bry sig. Orka göra något alls!
Dock sitter jag i skolan en fredag. Vilket jag itne borde göra.. men jag måste plugga..

smart snille!

Jag har kommit på en sak.
Jag har funderat på varför jag inte ser äldre ut, haha..
Men nu har jag kommit på de! det är min näsa!!!
Den är så stor, så stor att jag ser liten ut i den.

Blåbärssoppa

= det godaste du kan dricka!
Ja de e va jag gör just nu dricker en massa blåbärssoppa. mums!
Provet gick nog bra idag, jag tror de, eller haha jag beskrev typ inget men använde rätt ord?!
Måste egentligen plugga nu, Naturkunskap. Men jag orkar verkligen inte. Får göra klart det i morron i skolan. hehe absolut sista dagen, han stänger kursen då..
kanske kan läsa igenom nått nu, eller tjjaa vi får se.

Jag döööör, lyssna på rösten. De e nästan så jag börjar gråta, han va så liten och oskyldig, kunde inte säga ''r'' och hade världens underbaraste blondlockiga håååår! Den där rösten i mitt hjärta.

gasch i miss him!


to schoool för att vara cool

Sitter i skolan en timme innan vi börjar, fy fan vilket liv. Jag går å hänger mig snart, vi har företagsekonomi prov när vi börjar oxå förresten, Mitt liv suger ännu lite mer nu de. Fan.
hejdå vi hörs väl i kväll, för jag har bestämt mig för att inte blogga eller sitta vid fb i skolan. Okej, det komemr inte hålla.
hejdå.

Sommar jooooobb here i come!

Hihi lycklig nu ja, dock kommer jag inte ha så mycket tid över till något annat.....
fek. Men jag får pengar och jag vet att jag kommer STOR trivas!
Han ringde mig för ungefär en timme sen, ja lite sent men så vart de.
Ibland behöver man inte röra på häcken som alla säger ;) ibland behöver man bara lyfta lillfingret  (!?!)

There's three ways to do things, The wrong way, The right way, And the the wat that i do it.

Måste plugga, har prov i morron. Så ja dagen kommer ängnas till skolan.
Dagen har varit skön, riktigt skön faktikst. Matten gick as bra. *LER*
Längtar till helgen! Linda frågade om jag och Bea ville följa med å käka på brända bocken på fredag, hur mysigt som helt, med alla bik bok tjejer från Valbo och Gävle. Men jag tror inte de passar så bra på fredagen så det blir nog inget för min del. Men på lördag då jävlar. Påskmiddag hos min handledare ;) De äre inte många som får hänga med på va ;)
Tänkte bara berätta att jag vill ha sommar å jag vill vara brun, jag vill ut på havet och jag vill till USA. Nu!

huh?

Ny ska vi tydligen byta ut våra kosing oxå.
Fan när dom ändå gör om dom varför måste vi ha värsta kultur mäniskorna typ!
Kan vi inte ha typ nå musik grejs ist, typ någon som ALLA vet vem de är. de här e ju bara irriterande. :(
Fula mynt får vi oxå..
dessa motiv ska vara på sedalrna förresten...

Nu blire brunt eller?!?!

Bytte om på nårga skyltdockor i dag och under tiden testade jag peruken ena hade, brun så klart.
Och Jag ser tamefan mycket fräschare ut i brunt. Så jag bestämde mig igen, nu ska jag färga. eller? :S
Men vilken brun då? :O
Röd brunt, brunt eller guld brun?

fattar n i hur sköna dom här sladdriga svarta byxerna är eller?!?!?!

Fula på mig, helt klart, passar inte i dem. Varför gör alla andra det?!?!?!??!?!
men jag kommer bo i dom jag lovar, världens skönaste!

95% av våra beslut är omedvetna..


Jag orkar inte längre, Orkar verkligen inte gå i skolan längre, orkar ingen ting. Vill börja jobba nu på en gång. Varför kan jag inte få vara 19 nu?????
Så sjukt jobbigt att man inte får välja själv, vad man vill och inte vill.
Skulle ha pluggat i dag. komplitera. MEn jag orkar inte så jag vet att jag kan få ett högre betyg men jag orkar inte plugga upp till et mvg. Och varför kan man inte nöja sig med ett vg?! ååååh så arg, så less, så trött, såååå godisugen.

Fest?

Hur går bussarna egentligen?!?!?!? inte alls.
Det skulle ta två timmar MINST att komma til Fanny om jag tog lokal trafiken. Men om jag åkte bil skulle de ta ungefär 18 min...
Så det vart taxi. Haha ensam i en liten taxi med en chines till chafför. (Som för den delen ringe å ville ha hjälp av ''högsta hönset'' För han va ny)
Sen firade vi Blondiie :D
Sen vart vi väl lite onyktra, haha
Sen som vanligt donken... Haha!
Sen tog jag taxin hem och så nu sitter jag här. Är skit trött så ska sova. Godnatt <3

Gääävle ;)

Nuv är jag hemma i gävle. vStressigt. ska äta, ducsha, fixa och in på stan sen sandviken vid halv åtta!!!!! hur ska jag hinna! måste hoppa in i duschen nu haha hej då!
Så här äklig va man när man lämnade syd iaf. Haha!

Grattis blooondie♡

Haha säg till om jag måste ta bort, tycker inte det, dom har ju sin charm :D
Måste bara säga stooort grattis till Den här underbara tjejen som just nu i dag fyller 17 år! hipp hipp hurra hurra!
Ska in till sandviken å fira henne sen:D

Doktorn

Allt gick bra i dag mä. skönt!
Efter allt sjuksnack gick jag till Millán och fick akryl naglar. FINT!
första gången jag inte gör minna naglar själv, och jag klan berätta att de va huuuuuuuuur skönt som helst att låta någon annan pyssla om en ;) lååång tid dog det och jag har inte ens ätit luch än. Tror ni inte jag va liiite hungrig! magen lät som en jaa vulkan??? :S
Bild på naglarna kommer senare :)
Snart kommer viktor å hämtar upp mig och sen drar vi på bio.

testing

Den var inte god...vilken besvikelseee.. Fan.

men va då skööööön

http://www.youtube.com/watch?v=wRs9Z40SPzs&hd=1

boys boys boys

Mötte upp boysen vid kungenskurva sen for vi in i city å härjade runt. haha.
Skulle tydligen till billbro å köpa hörlurar till basse.  btw, dom va as snygga! (dock inte dom på bilden)
Sen lät vi albin å basse stå å leka med mixer bordet oxå ;)
sen for vi till rö....någonting haha och så köpte basse ett sånt mixer bort som e på bilden fast ett svart (Y)
killen me cash haha.

Al done

Med allt klart menade jag verkligen allt klart!
Min fot är nu botad!! Felet jag hade när jag föddes är nu längre inte ett fel! hihi happy nu ja.
Kan ju säga att mamma hade väldigt passande kläder när vi va på sjukhuset.. Haha såg ju ut som att ja va en som satt innee på kåken men va tvungen att åka till sjukan :P

Nu är allt klart! skönt. Berättar mer senare.


Bjuder på dessa så länge ;) Hahahahah! även torraste x)
Emilia du är finest!

Rädsla är vekhet som lämnar kroppen...

..Och jag kan tala om för dig att jag inte har någon vekhet i kroppen alls just nu. Nu är jag framme och går på gatorna i city som jag gjort så många gånger förr.
Kollar lite butiker och väntar på mamma.
Haha glider runt i mjukis svarta mjukis byxer med trycket ''BERGLUND'' på, har min svarta skinn jacka, slickad toffs och pilot brillor..Vaaad? va mer ska man förvänta sig av en tjej som kommer hem? ;) haha lära ta kort så ni får se i kväll :P
Ska kila in på bik bok nu. See yaaa ♥

Så happy!

Har gått å väntat på den här dagen sen i förra veckan och har hållit det hemligt fast jag vill prata om det ofta ofta!
Men nu ör den äntligen här! Skippa skolan och åk å fyndaaa! ;D haha nej gör inte de men ni fattar.
Jag sitter dock på ett jävla tåg till sthlm nu och kan inte ta del av dessa erbjudanden... Va i helskotta..men de fixar jag på ett annat sätt ;)
Dom kanske har ''mina vänner dag'' (som det heter) i sthlm oxå? Jag tror de va så? :D får kika innan jag ska till karolinska :D
Men åk in till VALBO och gör vårens fynd! skynda innan de är för sent!
Tänk alla nya saker som kommit in, det är rea på ALLT!
Å jag vill jobba nu ja :(

Tystnaden som uppstår när en dvärg säger: när jag va liten..

Haha, nu va jag allt rolig va ;)
Har inte fått något alls gjort i dag...
Somnade i soffan till massa terroristbomber.. haha.
Nu tänker jag faktikst lägga mig å sova. inget kommer ändå bli bra om jag är så här trött.
God natt.
Tänkte bara säga att jag älskar viktor mest i hela univerum,
och att jag varit olydig och ätit kakor idag... Fast jag har ''gott-förbud''.
Tack för mig! hejs svejs.

old becomes new

·
Snyggare irl kan jag lova haha.
hittade massa tröjor som ajg inte kan ha som t-shirt'ar längre.
Bättre att åter använda i ett annat format än att slänga eller hur ;)

INSPERATION

Låt mig få se ut så där äru snäll

vad innebär det här?

Jo det innebär att jag kommer missa två viktiga dagar i skolan. I morron är det spanska och företagsekonomi som båda lektionerna handlar om förberedelser inför ett prov. På fredag är det ett nationellt prov, Engelska speaking och de kanske jag itne ens kan få göra om.... Jobbigt.
Sen har jag massor med plugg som inte kommer kunna göras.. Fan
Allt detta på grund att jag ska till karolinska, gynnen och tandläkaren.
MEN jag kommer få träffa mamma, bröder och underbaraste finaste pojkvännen i världen så ja så synd äre inte om mig (A)

purple?

Bättre än inget. linjerna vart inte så raka för jag orkade inte hålla på  å tejpa å massa den här gången :P

Tussilago

Såg årets första tussilagos idag! världens *ååååååh* och det är verkligen vår! :D
Haft en ganska bra dag i da faktikst! :) Dock har jag mkt att göra nu.. JÄTTE mkt att göra nu. *suck*
juste kollade ut genom fönstret nu, och ser att mitt försök till att åter uppliva min lilla blomma lyckades :D hihi Glad nu ja ;) bladen låg SLICKADE igår satt lite förbättring.

Tisdag

Idag har det gått undan! Det har nästan inte varit nå folk alls så allt som stod på To do listan vart gjort. (Y)
Och jag har förförsta gången i mitt liv bytt en tröja på en skylt docka ;)

Vi har reat om allt på rea hyllan så nu tänkte jag bara visa lite tips. Dock är det här i Valbo så mina kära läsare hemma i sthlm kan inte ta del av dessa erbjudanden. hähä.

buenos dias

Härlig dag!
Första dagen på när jag har APU som jag hunnit sittta vid datorn på morgonen. haha. Fast finns typ inget att göra nu men jaja.
orkar inte fixa mig alls i dag, kanske därför jag har tid?
Snart kommer städerskorna så nu lär jag plocka upp lite saker från golvet, ha det bra! pussss

Mokko smolander

lill marko (mackaranjo) om Att leva är mer än att bara hålla sig vid liv.:
Amanda när kommer du ner hit och spannar in mitt fina rum :D
SVAR:
Ska jag vara ärlig så blir det fakitkst nu på Torsdag! :D jag är så nyfiken! hihi :D
·
Nu undrar säker ni på thoren varför jag inte kommer vara i skolan på torsdag.. Jo det är så att jag är ett missfoster så jag måste åka på åter träff efter en operation jag gjort i min fot. Hahaha.
sen blire tandläkare sen ett annat docktor besök. haha. SJUKT!
Tänkte iaf spendera dessa nätter jag är nere på Jägarvägen 14;)

smells like love

Sitter med Viktors tröja på mig, mmh! den luktar gooott! bvlgari aqua marine- precis som du.
Längtar tills på Torsdag!
Nu ska jag somna till en film, Vet dock inte vilken det blir än.
Men godnatt mina pottsorkar och russinbullar!

Almost done, bara små pill kvar, men det tar jag en annan dag


Det är lite små pill kvar, eller ja håret är det väl ganska mkt kvar på men orkar inte göra det idag.. Men tänkte att ni skulle få se iaf ;)
Visst är jag snäll!

9 helt perfekta månader ♡

Hur underbar är inte han!?
I helgen fick jag de här super gulliga silver armbandet av honom. Kommer ha det på mig hela tiden. Jämt å ständigt, i vått å i tort, natt som dag, always.
Du är det bästa som hänt mig viktor, jag kan inte beskriva min kärlek till dig.. Du är helt å hållet bäst. Jag älskar dig nå så fruktansvärt mkt!
♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡

You are always on my mind


Forever is a long time.
But as long as you have me, I’ll be yours. Only yours.
Forever could be forever.
When I’m with you, I belive those words.

Besviken

Måste bara berätta en sak. Jag kollade klart på True blood serien idag. och den har varit huuur bra som helst genom alla tre säsonger. Men sista tio minuterna av de absolut sista avsnittet.. Fy faaan va dåligt!
Det är inte ens värt att kolla på serien om den ska sluta så där... riktigt besviken.

on way

Känns verkligen att det var ett tag sedan jag lät pennan göra sitt. Men det känns som att det här kommer gå vägen. Just nu har ''tjejen'' en himmla stor haka, haha. Men hennes hår kommer blåsa åt höger så hakan kommer inte visas (Y)

I need to WAOW you

För ungefär tre timmar sedan åkte Viktor hem :( varför ska en helg gå så fort?!
Förstår inte...
Måste plugga nu men jag känner för att jag vill rita/ skissa/ måla. Har sett rätt många som gjort sjukt fina teckningar på sistonde, fatta motiverad man blir då. min söndag var underbar tills han åkte nu örö den tråkig så in i helvete...
Tänkte bara uppdatera lite satte, ja haha.

let's go bio'ing

Bestämde oss för att vara lite romantiska å gå på bio;) Haha dock inte en så romantisk film då men men :P
Vi ska ut å käka först sen blire nio bion, mysigt mysigt! ;)
Men nu blire fix, hörs! puss på rumpen hejdå :)

my new jeans

Crocker 399.- JC
bättre än inget, å rätt sköna va dom faktiskt, dock fick jag inte så fin rumpa... haha men de e en annan sak, det är min ''träning'' som sviker Hahah!

Äntligen testat! ;)

4/5 möjliga!
Riktigt god, faktiskt. Gillar ju päron och daim så ;) Viktor trodde inte att de skulle va gott så han tog en gamling ist. Haha

Äre ett skämt eller?! första april va ju igår...

Kan inte mer än å skratta. Vad ska jag göra.. nu blire in å köpa nya byxor....

Fredag

Hur bra dag som helst!
Jobbet var roligt, maten var god (sibylla) sällskapet var trevligt, träffade Fanny och Lisa, Men bäst av allt, Viktor kom!
Nu ligger han här bredvid mig i sängen och haha ja resten är privat ;)
har inte tagit nå bilder och har inte gjort nå inlägg så fy skäms på mig!
Men jag lovar vi hörs i morron :D

RSS 2.0