Att leva är mer än att bara hålla sig vid liv.

Mår bra trotts att jag håller på att bli sjuk. Ska snart ner å köra en maskin, hur mkt tvätt som helst! Ska bädda om, byta lakan och mysa ner mig i en ny fräch säng med ljus och några avsnitt true blood! :D
Imorron Kommer Bby upp! hur glad är inte jag nue?!!?!?!?!??! :D
Saknar honom så det gör ont! ♥♥♥♥

Snuvit

Hade så ont i halsen när jag vaknade att jag inte kunde prata. Det gick som tur va över ,Vad ska man göra lix. Bara å kämpa på ;)
Åt på IKEA med dessa idag, Ronja har äntligen blivit friskt så nu har anton en härlig jobbar polare ;)

jag kan säga en sak kan jag säga ;)


O'learys med Bik bok gänget och Bea:) Hade de riktigt trevligt och vilka fina tjejer de är asså. Åt bbq ribbs sååååå underbart! men nu så, ja ser fram emot tills i morron :)
Nu ska jag sova god natt!

McD

Efter att ha varit duktiga i två dagar så kände vi för att vara lite extra feta ;) donken som lunch idag dåå,chacha.
Bea (min granne) har oxå APU plats på bik bok. Fast bara på onsdagar. Så vi hade de trevligt! haha väldigt roligt faktiskt! skratt skratt :) Fina tjejen (Emilia) va ledig i dag så jag lovar vi dissade int'na ;)

somewere in Valbo

Skulle tagit bikbok byxer i dag oxå kände jag, Boss-bossen var där idag och då granskade mig uppifrån och ner. Haha men men (a)
I kväll ska vi till O'learys, alla som jobbar på bik bok i gävle och käka gott, Ur mysigt! men där kom problemet igen.. klädeeeer??? jahaja. Bea kommer nog snart, för vi ska fixa oss här. have a good time bitches!

skönt för skälen


Jag har ett skäl till mitt försvar!

Bik bok 299.-
Jag har faktikst en anledning! MAn ska hälst ha på sig bikbok kläder när man jobbar där och som jag sa tidigare är mer än hälften i tvätten och de jag har i garderoben är lix inte så användbart. Så jag köpte en ny tröja. Jätte härlig! Men nu måste jag börja tjäna pengar annars funkar inte det här.. vart kan jag hitta ett joooobb???
Finns ett halsband jag vill ha till men där drog jag gränsen kan köpa fem halsband i USA för samma pris!

At the Lunchtime

Tror skolan att man ska klara sig på 30.- per dag till lunchen? Dumma i skällen. Idag gick mitt på 100 spänn nästan. Käkade ''macka'' På wayne's med dessa två. Minna APU lunch mates!
Anton åt dock från ett annat lunch ställe men efter som våran fina tjej jobbar på waynes så har vi vip platser å får sitta vart vi vill ;)

våååååååååår wråååål

Vet ni hur glad jag är eller?!
Ser ni himmlen? gråå. så jag tog på mig detta när jag gick ut. Och jag blev glad hela jag för de var för varmt! :D äntlige vååår!
(fast dock snöade det för ungefär en timme sen men ändå.

Tisdag

Andra dagen på Bik bok, och jag jobbade över en och en halv timme. Jag trivs verkligen. Tjejerna är toppen!
vaad ska man ha på sig när man jobbar i en klädes affär. Jag kan ju inte komma med ginas kläder, eller H&M's lix.. Bik bok kläderna börjar ta slut i min garderob, hälften är i tvätten oxå.. bra amanda, du kan ju inte tänka ett steg längre?
Så det fick bli mina vita byxer (Bik bok) och min lila over size tröja (oxå Bik bok) haha.

Sååååååååååååå snygg


Ligger å kollar på True blood (jag är heelt fast, haha.) och är det verkligen tilllåtet att ha en så här snygg människa med i en serie?
Haha, fråga mig inte varför jag fastnar för halv långt hår och skägg/mustach. Jag dör så snyggt det är!
Visst liknar han viktor lite grann? ;)

new on


Skyll inte på praktikanten!

Hade mina första APU timmar på Bik Bok idag. Jag fick vika, vika och gissa? jo vika. haha. Var jag tvungen att börja en måndag efter en löningshelg?! Men jag hade iaf jätte trevligt, och de som jobbade där va as schysta (Y)
Åt lunch med fina tjejen och Anton. Haha träffade honom i lördags och hälsade osv. Men jag visste inte att de va han, så fick skämmas lite mera idag. hähä. ovanligt?!
Juuuste haha glömde ställa om min svarta klocka... men tur som va kollade jag på mobilen i morse ;)

Söndag

Är så slut att det bara finns inte på världkartan hur slut jag är nu.
Vaknade upp hos Fina tjejen idag. Trötta som svin, haha.
Tog bussen hem vid halv 10, för jag skulle vara barnvakt vid 12. Men va tror ni inte man måste göra på bussen dåååå!? man lära Visa legg! Han gav mig ett studentpris för 20-25 åringar.....
Tack... haha dock bara 10 kr mer men iaf!
Var barnvakt åt min one and only kusin idag. Olov. haha
skurade golv och härjade gjode jag oxå.

Lördag

Dock bara bilder från förfesten hos Lisa för jag orkade inte ta kort i norrsätra, hähä.
Firade hennes 17 års dag oxå. Hon hade bakat kladdkaka och vilken succe. Dock fick jag bara sitta å titta på när 9 fina tjejer käkade.. Fan ta dig jävla ''gott- förbud'' haha!

Partyyyyyy

Fest i sandviken. Börjar ösa. ha de bääääst! Vi kör på Lätt idag jag å Emilia ;) bilder senare ;)


Jag visste väl att jag inte kunde hålla mig....

Hade verkligen iiiiinget att ha på mig i dag. Så det lära bli ett nytt plagg. tänkte på USA heeeeela tiden, försökte hitta fel men Emilia berättade bara bra saker; Tänk i sommar bruna ben, Gud den va jääätte fin, du passar jätte bra i den, du kan ha den på bröllopet, Tänk alla andra fester du kommer gå på, bra å ha party kläder, osv. Tror ni jag kunde motstå då????
MQ, 399,-

fram tills nu

Vad då sönder '' ärr'at '' ansikte..
Emilia kom strax innan ett och förgylde min dag. köpte lite festligheter till i kväll, sen gick vi å åt. mums! fast köttfärsen var lite så dääär..
Vi gick runt som två drogade offer och luktade på en liten ''lapp'' där vi sprutat lite av den där parfymen jag berättade om tidigare. Den vita var bäst. Ujuj, vilken doft!
Hoppasde på fel buss på vägen hem och härjade haha. Nu ska jag laga mat.

Med ett leende på läpparna

Vaknade 07:30 en lördag, vad är det fär fel på mig?!? men jag är typ på hur bra humör som helst.
Taggar till ikväll då jag ska till sandviken med snyggingarna. Hoppas de blir av nu bah.
Annars blire ett strrt bom crasck bakabom baoow.
Ska till köpis snart, möta dennis, sen kommer Emilia :)
·
Bor du i gävle/sanviken? HÖR AV DIG! haha händer det något i kväll?

1.15 ♥


Rutinerat


Dag 30: Valfri bild

Har ont i huvudet. jätte ont. Måste vilaupp mig tills i morron. Ös i sandviken! I hope.

Vad är det jag ser??

Nya glass smaker!
Twister Fruit

En stormande god mix av fruktiga smaker. Ananasglass i snurrad kombination med citron- och limeisglass runt en delikat kärna av jordgubbsisglass.
Med tanke på att twister är min favorit glass är jag väldigt nyfiken. Därför hoppas jag att ja inte blir besviken, Någon som smakat den här? :)
Daim Pear Dream

Svenskarnas favoritglass i ny skrud. Ljuvlig päronglass mixad till perfektion med bitar av Daim. Våfflan är karakteristiskt krispig med ett överdrag av mildaste mjölkchoklad.
Åh! päron glass och daim kan ''grädd'' glas bli godare!?!?! måste testas inom snar framtid.

Mars 25, 2011

Ensam och övergiven, sitter jag å jobbar på ett GRUPP-arbete... Varför ska jag ta så mkt ansvar hela tiden?!
Men tur som är kommer Emilia snart!

Sitter nu å äter frukost. Varför? jo för jag ska till skolan... Väldigt jobbit! vi ska ju va ledigaaaa!
Har dock inte lockat håret i dag så kommer se ut som en vatten strypt katt. Men jag lovade.. för emilia ska fixa nån fläta på mig, dock passar jag Inte ALLS i de men men.
Haha fråga mig inte vad vi gör! (från i onsdags)

Dag 29: Nyaste bilden på mig själv


LA BEAUTÉ VIENT DE L'INTÉRIEUR

-Skönhet kommer innefrån-

Summerar dagen med ett leende på läpparna!
snyggisch!
Haha diggar våran företagsekonomi lärare!
Inne på Tampla.. temple? tep- någonting. haha. Skol lunch, inget å klaga på!

Äntligen hemma!

Har inte haft en lugn stund sen jag kom hem. Har varit och letat bröllop's kläder i köpis i hundra år! Ska ju nämligen på sånna festligheter i slutet av maj. Måste ha nått fint på mig då. Men hittade inget..Typ..
Dock hittad jag en sak jag skulle vilja köpa till viktor.
Var inne på brothers & Sisters och kollade runt. Hittade dem här, FY SATAN va gott de luktar! kommer inte ihåg om det va den blå eller vita som jag gillade mest men tror de va den vita? nej det var den blåå! :) eller nej kommer inte ihåg. haha Men vårfräscht, Mmmm!

Hederspris inte dårligt!

uräkta med måste skryta lite, haha.
Rami vann pris för bästa marknadsundersökning och sen vann Bp1C planchen och några tvåor vann reklam filmen. MEN, Skolan delade även ut ett hederspris, (vilket dom aldrig gjort förut- källa Emilia) Till Våran grupp! För att dom tyckte om våran film så mkt, för att den var ''härlig rolig och meningsfull film'' Fy tusan va pinsamt! haha. Så nu har alla ettor och tvåor sett våran film! Vi fick bättre pris än de riktiga vinnarna enligt min mening. I pris fick dom 100kr present kort på Macdonalds, medans vi får en lunch VART vi vill. Resturang here we come. ;)

serier

Har kollat på tre avsnitt av true blood, nu äre gey's anatomy sen börjar Off the map. Kvällen e bokad för min del. Egentligen eller på tal om ingen ting så har min hjärna varit helt tom sen jag kom hem. Ganska skönt, men kommer inte ens ihåg att jag har tänkt en tanke. Strange.

Poken

Är inte arg längre, orka bry sig lix, han vet ändå ingen ting. Sen fick jag ett par jätte fina sms som fick mig att förstå att han bara är ja vad han nu är..
Här kommer iaf Reklam filmen, HAHA! mer på skoj om man säger så :)

Fyfan va arg jag är nu!

Han går i min skola, han går en klass över mig, han har snackat med folk i sthlm och hört alla rykten om mig, nu sprids dom i gävle, och han kallar mig slyna. Va fan är det här för värld? åååh arg nu ja.
Har förresten gjort klart reklamfilmen idag, hahah sjukt :P
Hejdå.

Dag 28: Väder

Fin fint väder, vad ska jag mer säga?

In the middle of the night

Sitter just nu och smörjer in mig, herregud va torr jag har blivit! Mitt ansikte..Sjukt!
Ha klippt å klistrat lite i movie maker för att få iordning på våran reklam film som vi gör i skolan nu. haha Dock har vi ingen musik, inga mpnga tagnigar eller nått, men alltid en början.
Tänker kolla klart på ett True blood avsnitt innan jag somnar oxå.
Godnatt mina kära.

Fick hem ett litet packet från mamma idag.

fullt med post. haha H&M erbjudanden som redan gått ut, ja så kan det bli ibland, tandläkar tid, nytt bank kort, brev från skolan, och massa gammla kort som hon framkallat.
Haha vad  då slitet kort!
Hade dom tänkt att jag ska åka ner till sthlm för en tid på en tisdag?! no way. Ombokas!
Några av korten, oj så gammalt! haha.

Dag 27: Tema ”två”



Frukost

Dagen börjar fin fint! inge stress och hyfsat fint väder.
Nu sitter ajg i skolan och ska börja stressa dock... Orkar inte. vill gå i cop eller mp ist. haha

black with red hearts

Fixade till naglarna lite nu innan jag tänkte sova. Är inte alls trött..Tycker dekorerna är hur söta som helst! syns kanske inte så bra på bilderna men det är små röda hjärtan. Och naglarna fångar lix ögonen nn ;)
Förövrigt tyckerr jag svart nagellack är skit snyggt, bara så ni vet ;)

Nu tänker jag sova. Godnatt!


men härligt schema!

Men lite skönt!? APU mån-tisdag, ledig fredag ;)
börjar om två veckor, har apu hela nästa vecka (A)

Dag 26: Detta skrattar jag alltid åt

haha. sjukt!

Case - Poken


Börjar 9 och slutar 3 varje dag. jobbigt :(
Tänkte berätta om caset. Vi har en vecka på oss, och vi ska marknadsföra en produkt som är super stor i USA och Schweiz. Men kan den bli stor i sverige oxå? Poken som ser ut som på bilden nedan är nämligen ett elektroniskt visitkort. man lägger in data om sig själv, telefon, va man jobbar med, Namn, fb acc ja you name it!
Sen om man är på konferanser eller liknande, så ist för att ha med sig massa visit kort kan du ha med den här.
När du nuddar din poken mot någon annans poken byter den information. Du får informationen om personen du träffat in i din poken. och där lagras den tills du tagit bort den. Den har ett USB stick som du kan sätta in i datorn och sedan kolla igenom alla ''visitkort'' du har lagrad i den.
Jobbit inlägg, haha.
Men den här ska vi marknads föra för sverige har nästan inte en susning om vad det är och ''Game-R'' som säljer dom här får dem inte sålda. Nu är det våran uppgift att marknads föra dem.


Det fiknns såklar en annan variant än dessa, den ser ni på översta bilden och är mer en business-poken.

Så himmla skräckinjagade såg vi väl inte ut, jag skulle lätt stannat å snackat med oss om jag vart tillfrågad ;) haha

Facelook

We stopped checking for monsters under our bed when we realized they were inside us...

Details

Kan istort sätt säga att det här va min outfit idag. Kände mig jätte konstig i den dät rosetten runt halsen, men jag är väl bara ovan. Annars var det bara ett par gamla sketna jeans, min klocka och ett par rosa briller. Väldigt simpelt!

case

Mornig mornig.
Sitter just nu i Matsalen med Sofia. Fast nu kom Millia, mia och Sophie oxå, men undrar var resten är!
Fast nu så börjar vi, hörs! 

Don't wait for the perfect moment. take a moment, and make it perfect.

Tänker krypa ner i sängen nu. känner dock att det kommer bli en jobbig natt. Har så ont i ryggen att jag knappt kan röra mig.
I morron är det måndag vilket innebär en ny vecka, men nya mål. Dessutom så är det Case. Hörde jag rätt när jag hörde att vi skulle jobba med tvåorna?
Sleep tight angels ♥

Dag 25: I all hast


Haha, kollade igenom lite ego bilder och hittade den här, nu är den dock beskärd för jag vill inte ha med mig för jag vart verkligen inte nöjd men jag var bara tvungen å ha med Albow. Hahah såå söt <3

wiiiiiho

SAIK som svenskamästare. Alla berglundarnas fb statusar är possitiva nu kan jag meddela :P
6-5 till SAIK i övertid.
Tåkigt bara att alla inte fick springa ut på planen...SUCK!


Söndag

Har varit riktigt duktig idag :D hackat massa is, varit ute å gå flera kilometer, fixat de där me blocket, mätt och fottat. Nu sitter jag och kollar på bandy finalen. Sandviken- Bollnäs. sjukt spännande!:p Ska plugga lite fast vet inte om. Jag orkar, Haha Orkar ingenting, min rygg är död :( men skit samma jag mår super bra ändå,haha. Vi hörs ^^

God morgon ♡

Viiiiilken härlig dag nananana- nanana- nanana.
Solen skiner och det är 8 pluss i skuggan. Känns som att det är dax för mig och ta en promenix. Ska bara lägga upp en massa stolar och bord på blocket. Haha. en stooor spegel oxå. Skulle igentligen gett bort allt till eriks hjälpen men eftersom jag måste haffa in lite pengar så varför inte testa om de går att sälja.

did someone say god night

Nu sitter jag bara å väntar på att The last song ska laddas ner klart. Kände för att jag ville se nått sorgligt. Ibland bara är de så.
Kan inte fatta. Ibörjan tyckte jag att miley va... inte ful men inte snygg heller. Fattade inte alla som bah åååå hon är så snyyg å bla bla bla. Men nu, shit, varför kunde jag inte bli så fin. Haha.
Så nu är det bara 20% kvar. Ska gå och borta tänderna och vara jätte avundsjuk på den här snygga mäniskan.

perhaps

Men APA!!!!
Nu har jag tråkigt! finns inget å göra, blä. Fast har ont i ryggen så ska väl inte hitta på något heller, men jooo, eller nee. Vi får se. urk!
Jag måste ut å knyta lite kontakter här i världen, så här kan de inte fortsätta, haha. Känner ju typ bara dom från skolan. Klassen oxå för den delen. Det kommer bli lättare på sommaren när alla är ute men aa, nu öre ju lix inte så. Eh ska väl kolla på någon film och äta popcorn! eller får jag göra dee?? måste fråga först, jag vill ju inte loosa 500 / 1000 spänn, haha.

Dag 24: Detta gör mig glad

SHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOPPA!!!!!!!!!
Dock kommer jag inte kunna göra det förns i Juni eller juli då jag är i USA, med finaste människorna!
Måste spara spara spara, ja hur ska man annars få ihop 15 000 på 4 eller 5 månader....

Ändrade planer

Det var inte plogat så vi vandrade på isen ist. Med pjucken på, as jobbigt :P
Men mysigt, ..tills vi hittade en 12 cm djup och 5 cm bred SPRICKA! de va inge farligt för man såg lix inte vattnet, de va is i bottnen på sprickan om man säger så. Men då vände vi :P
Jag borde få nå pris eller nått modighets grej för att jag vågade. haha känner mig ganska stolt nu ja.

Madiee på hal is

Ska bara äta upp mina flingor sen ska vi fixa ute i glas huset, hur skönt som helst å kunna sitta där när solen kommer fram.
Sen ska jag göra det avskyvärda. Jag ska ut på ISEN!!! Tror ni jag kommer dö eller? haha långfärdsskridskor å allt!
Usch jag vet inte om jag vågar:O hahaha.
Förresten så är Torbjörn min lärare i sthlm å hälsar på några bekanta/släcktingar i valbo, och det är inte vart sopm helst heller det är på MIN gata. Haha lite kul :) saknar faktikst att ha honom som lärare, Den matte läraren jag har nu suger ju get balle.. Nej usch Amanda, så får du inte säga...

hade fin besök igår ;)

Viktor kom upp vid 22.00 och åkte strax efter två. Varför stannade han inte frågar ni säkert undrande. Jo det va nämligen så att Basse, Albin och kristina skulle till Goya idag. De va därför dom åkte upp, haha. Och ja kristina känner några där, så därför :P
Och då ville ju han träffa mig ;) mys! Sen skulle de hem igen och fy va trist.. Fick i alla fall pussa på honom lite ;)

skönt att kunna välja


Bild från arkivet

Åh ibland älskar jag thorén. Typ som nu, när jag får välja om jag vill till skolan eller om jag ville ha en ledig dag. Så är det varje fredag om man är klar med sina uppgifter.
Jag hade satt klockan på 8.00 för jag tänkte att de va bäst å gå till skolan iaf. Men när jag vaknade var det snöstorm så jag hade inte den minsta tanken på att gå upp. Mmmm! Hur skönt är det inte å somna om? (när man väl kan det, jag brukar inte kunna men haha aja.)


Dag 23: En sommarbild

Det här var faktiskt de första bilderna jag la upp på bloggen. Så tänkte att de skulle bli en liten repris så därför vart det tre ist för en.
Teo Berglund - min minsta lillebror

åh så gulligt!

hihi jag fick en liten present idag (A) De tyckte nog att jag skulle ha en egen lite mugg, någon mugg som mer ''Passar'' mig. tyckte de va lite gullit faktiskt :D tack fin männsikor!

Skriiiidskor del 1

Hade sjukt kul i läkerols B-Hall. Haha skrattade och skrattade om vart annat! jag höll mig på fötter och ramlade inte en gång? halka till, oja, men ramla nej! :) Ringetten håller kvar lite grann ;)
Dock hade ett par nya griller, använda tre gånger, OSLIPADE!! jag ska fanimej ta tag i det här nu. Kan ju inte a ett par skridskor jag inte kan skära isen ordentligt med!

Skriiiidskor del 2


Dag 22: Mitt beroende

Spegeln helt klart! Kan vara utan dator, mobil, blogg, fb men inte en dag utan spegel. Om jag inte har en spegel så tar jag ett fönster eller vaad som helst, utan att jag ens märker det. Speglar mig minst tre gånger om dagen Minst! Jag vet inte riktigt varför, de har jag inte kommit fram till än... Men aja
Btw fint leende jag har va? ;) hahahah

over size

Det är ljust vid halv 7!! jag är så lycklig! nu är jag längre inte trött på morronen, och allt går så jädra fort.
Duscha, klä på mig, sminka mig, frukost, klar. 40 min! jag tror inte minna ögon när jag måste sitta å vääänta på att bussen ska gå. Nu har jag lix en timme på mig, och jag är klar!
Drog en guld sminkning idag, egentligen passar jag inte i guld, kan verkligen inte ha guld smycken, Attans då kan jag inte gifta mig, haha.
Nej men guld på ögonlocket, de funkar! ;)

There are so many people out there who will tell you that you can't. What you've got to do is turn around and say ''watch me''

haft en rätt slapp dag ida', har endast gjort svenskan. Dock ska vi göra om den. Separat. Vad är det för mening att vara en grupp om man ändå får ett enskildt betyg? Men det gick bra, tycker jag :) De gjorde C oxå, och hon gillade mitt tal. toppen! :)
Förlåt för dålig uppdate, men har glömt bort bloggen idag :P
Nu blir det grey's anatomy vid 21.00 och sen blir det film! ;) orkar inte göra nått annat,hehe

Dag 21: När jag var liten

Älskar max, hatar mig, hahahah att jag kunde vara så ful redan då xD haha!

morning

Uppe med tuppen, tänker dra in till skolan om typ 20 min även fast vi börjar om 2 timmar.
måste bli klar med mitt svenska grejs, ska stå å predika inför klassen. Va fan.
Men solen skiner och jag mår toppen :D
Vi hörs!

God Natt!

Är super trött, har inte pluggat som jag skulle... men kan typ sakerna ändå. Så jag fixar det i morron på sovmorgonen ist.
Har bestämt mig för att kolla igenom alla gammla disneyfilmerna jag har sett. Så i dag satte jag igång. vart taggad efter att jag sett trassel. haha.
Så det får bli bambi som jag somnar till i dag och tvåan i morron?
Godnatt mina fina!♥

Visar med bilder för det är lite krånglit att berätta:P MEn varför använde du inte din bloggadress när du komenterade. Mycke bättre då!
Klart! enkelt fixat, om ni du nu fattade hur jag menade:P Hoppas de hjälpte :)

Duktigt!

Jag kände för att jag skulle vara snäll å laga mat. Nej nu ljög jag. Innan jag RÅKADE vinna yatzy i lördags sa jag att den som vann skulle laga mat hela veckan... Var helt sten säker på att Mr. M skulle vinna, men inte dååå. Lagom glad han vart då. Så jag var faktikst tvungen å laga haha. Men gott vart de! :D ost-skink-bacon sallad muums.

Amanda?


Dag 20: tema ''olika''


Jag har missat massa saker för att hinna massa annat

Men de jag hunnit med, det va mördan värt kan jag lova! Anna, (engelska läraren) läste igeon englska resentionen. Som jag suttit och malt med. Han sa tt de va de bästa jag någonsin skrivit!! haha fattar ni hur happy jag vart eller?! Fjantligt men jag vart glad och ville bara berätta det! ha. Nu är ajg hungrig så ska käka. Pööss

Rädd som fan i duschen

Hemskaste jag varit med om tror jag, iaf på en vecka.
jag gick ner och skulle duscha och Stängde dörren. Hur som haver precis när jag har släppt morgonrocken och står heeelt spritt språngandes så rycks dörren upp. Det verkligen lät högt för att inte handtaget trycktes ned ordentligt.
Jag skriker, på grund av att jag vart rädd så klart. haha! Men det var ingen där! och nu börjar det lix krypa i korppen. Jag kunde inte dra för draperiet för tänk om jag, när jag är klar drar undan det och så står det typ en döing där...
shit då skulle han nog va mer levande än mig kan jag lova.
Men under duschandet så väntade jag bara på den där handen i håret (skräckfilm) och att något står i imman på spegeln. Jag nojjade mig riktigt rejält
Sprang upp för båda trapporna och nu käns det som att någon kryper upp för dem(oxå skräckfilm)fy faaaaaaaaan.
Blir ännu räddare nu när jag skriver. Kommer ju fan alldig klara av att bo själv. kan jag växa upp snat eller!
Nu måste jag ringa viktor som ska få hålla mig sällskap tills jag somnar!
Godnatt

Dag 19: Här bor jag

Jag orkade inte bädda för att ta några kort så de ser jätte stökigt ut. Men Men
Ego väggen, haha ni borde oxå ha en!
huvudet! åh jag älskar det! andra bilden:  Alla skor får inte plasts där så har några i garderoben oxå.
Badrummet. STOR ignorera mig. jag hade mina canada mjukisar och fulast tröjan på mig...

A Year Without Rain

Okey hon är fin. jag är avunsjuk.

True love doesn't have a happy ending, it's because true love doesn't have an ending

ååååh jag vill krypa ner i sängen med en FET påse godis och mysa ner mig i din famn. Tyvärr går inget av detta att uppfylla...jag kan inte krypa ner i sängen för jag har inte gjort klart engelskan som bara blir längre och längre och längre... fattar inte. Jag kan itne äta godis för jag har godis förbud, och jag kan inte mysa ner mig i din famn för du är inte här.
Saknar dig.
Hatar engelskan.
Godis suuugen.

Facelook

Oooops! Har glömt bort bloggen helt idag. Förlåt alla ni som vart inne utan att få den uppdateringen ni vill ha. haha. Har iaf haft naturkunskaps prov idag. -Gick åt hellskotta- Sen hade vi spanska och där gjorde jag ingenting. Jag är typ inte motiverad längre. herre gud. Nu måste jag börja med min engelska som skulle varit inne förra veckan. Plugget står mig upp i halsen!
Hade björnf***an på mig idag, hur mysigt som helst i morse men när jag gick hem , shiiit va varmt de va. haha
Vi hörs! :)

The Duke Of York

Okey, lite udda men jag gillar verkligen att säga rubriken med en liten oxford english dialekt, de bara rullar på tungan. höhö.
Har presic kollat klart på The kings speech. Den var bra men ändå inte. Jag har ju väldigt lätt att störa mig på människor med talfel. hemsk människa jag är. Föresten så ska jag inte säga något. Ända sedan jag varit liten har det varit minst en person som komenterat mitt utal varje dag. Jag låter väl som en blanding av hela sverige som jag har förstått de. Haha.
Nu tänkte jag faktiskt börja plugga igen, eller jag har redan börjat. Men var tvungen att göra ett sista inlägg kände jag. Så med dessa uurtråkiga rader och meningar säger jag god natt. Vi hörs i morron!

Dag 18: Känslor


Japp, så är det, jag är fullkomligt obegränsat kär

lunch for the birthday child

Nu är vi ute vid engeltofta och ska käka lunch här, hur mysigt som helst!
Andreas fyller år i morron men vi passade på när Max var här.
Om några timmar drar han och jag måste rå plugga. Tre saker, ett prov och flera halv klara uppgifter..
Någon mer än jag som känner att sommarlovet gärna kan komma nästa vecka ??

Fiasko, misshandel, och häktet

Måste bara få skriva av mig. jag ringde Viktor innan jag gick å la mig och fick hemska nyheter...
Det va ju så kallad '' Discodans'' på Torino i järna (nere i sthlm för er som inte känner igen det) i går och allt slutade med polisen.
Någon jävel har svårt att hålla händerna i styr och där gjorde han ett STORT misstag. Han bråkade med fel kille helt enkelt. När person 1 låg blodig på golvet och person 2 såg det var det hans första tanke att få ut honom. Helt rätt!
Men under tiden ahn hjälper en vän får han själv flera slag i huvudet. Vem fan slår när någon försöker rädda något? Person 1 blödde ju som ett svin ur huvudet!
Person 2 fick ut person 1 och inne på torino var det grov fight. Med tanke på att person 3 som bråkade med fel kille inte var i sitt normalaste jag, och heller inte i sitt nyktraste jag ställde han sig upp efter varje slag. Trots att tiotal var på honom.
Det började med Ett slag i ansiktet som ekade i rummet. Näsbenet var av. Och sen fanns det ingen hejd på re.
Men vem fan kommer ''typ okänd'' Och slår ner person 1 i person 1's trakter? fattar han inte att han åker på stryk?
Egentligen fattar jag inte ens varför man ska slåss. Ka0ooZ verkligen!
Folk vart hektade, till höger och vänster. Och trots att person 3 var så slagen att det var ett under att han kunde stå gjorde han motstånd mot polisen och polisen försvarade sig. Handbojjor och en heeelt förstörd kropp. Den var itne ens en synlig hud fläck i ansiktet på honom, bara blod, Buten käke, buten näsa, spräkta högon bryn och gud vet vad.
Ibland vill jag inte växa upp, ibland vill jag bara kunna sitta i mammas famn och höra när hon läser en saga. Och känna mig fullständigt trygg. Men dagarna går och man släpps ut i det grymma. Fan varför ska människor hålla på som dom gör? Vaad får dom ut av detta? några år i fängelse! oj jätte kul.
Det som sågs igår ska man aldrig egentligen få se. Det va brutalt och tänk att de 200 personer som var där ska få leva med den minnes bilden i huvudet för resten av sitt liv? Skulle jag klara det? Att få se någon få så mkt stryk att man kanske inte vet om personen kommer vakna upp nästa morgon?
ÅÅÅÅÅÅÅÅH jag blir så ARG!
Fred på jorden, den som fixar det! oj gud vad jag skulle älska honom/henne.
Är trött så jag vet att det är typ hundra miljarder felstavningar, men jag orkar inte läsa igeom och jag orkar verkligen inte rätta. Så ha överseende, det går ltie för fort när jag skriver ibland.

Burlesque

Åh, så bra! Burlesque. Har precis sett klart den och den var hur bra som heeelst! Finns inte så mycket att säga mer än att om man inte sett den så ska man se den! Härliga toner från Christina Aguilera, ögongodis med tanke på Cam Gigandet (som spelar Jack) och sen har vi Cher, jag gillar henne fast ändå inte vet inte :P.. Men se den! 4/5. Och jag som älskar musik och dans filmer, kunde det blivit bättre?

some of the good things in life

Hur bra dag?
Har börjat på min engelska book presentation, sen har jag vartit ute och kört lile volvo. Fy fan va kul det är! Asså schaise, hahah! Bilar i mitt hjärta! ♥ Tänker fan inte vänta en sekund på att ta körkort så dan efter jag är arton, helskotta! :D Läääängtar!
Har ätit gott med familjen och Maxi plutten ^^ Har saknat honom massor! och till den blodiga entrecote'en vart det hockey tittande Färjestad-brynäs. Riktigt bra spelat och riktigt spännande match! Och i övertiden van ju så klart de bässta laget ;) hihi
Nu ska jag nog ta bussen med bror in mot tempo och köpa lite onyttigheter till honom och vindruvor till mig :( *Ledsen tjej*

Dag 17: två ögonblick..

.. Ett som jag både är stolt över och inte. Det va för ungefär ett dygn sedan. Då jag för första gången i heeeeeeeeeeeeeela mitt liv laddade hem en film. Haha, stolt- för att jag fixade de med alla programen och sånt skit. Inte stolt- för att jag är olaglig. Får verkligen Paniiik tänk om jag skulle åka dit :O Men jag är typ den enda i klassen som inte har laddat hem något. Lite mobbad. hehe..

...Ögon blick två som jag verkligen inte är stolt över. Haha! kolla bilderna liksom, och jag kan lova det fanns värre, det här va nästan lindrigt!
bilderna är bara 2-3 år gamla, jag får nästan ont i magen. Hahahaha


Enjoy the little things in life, one day you may look back and find they were the big things.

Pappa och bror anlände för cirkus två timmar och nu granskar Max mitt rum och Envisades med att jag skulle visa alla  snyggingar i gävle (i skolkatalogen) Haha oj oj det vart inte många. typ tre st. Inte så att man kollar så noga när man har världens snyggaste kille redan ;) Min alderless egna Johnny Depp!

Home

Hemma, orkade inte vara kvar i skolan, får ändå ingenting gjort....inte här hemma heller verkar det som. JAg som satsade på plugg idag, va faan. Haha sjukt.
De är i allafall huuur fint väder som helst! Underbart! Om man bara kollar på grantopparna och på himmlen så käns det som att de e sommar! Ledsen tjej när jag kollar ner å ser snön. Vill ha sommar nuuu!
Tänkte lägga en liten städ nu så det blir lite fräschare på min övervåning! ha de bra!

11-03-2011

Gooood morgon, Det känns ju så där att jag sitter i skolan redan nu, Med tanke på att jag faktiskt kan ligga kvar i sängen.  Nu tänker jag rå plugga så jag kan komma hem tidigt. Har ju nämligen fin besök ;)

Dvs. Karin och Olov.

I kväll kommer de lite mer nära och kära. Nämligen mina två berglunds bröder och min pappa. Long time no see, så det ska bli riktigt trevligt att träffa dem. Så där har ni nog min fredag. En hemma kväll med familjen. Men i morron då vill jag ösa. Men gävle är ju så förbaskat tråååkigt! Eller så kanske det beror på att jag typ bara känner 94:or här…


Dag 16: Självporträtt i svartvitt

De va faktikst ett av de två enda svartvita fotona jag hade som jag inte redan lagt upp, så lär bli den, haha, även fast det är något som e riiktigt knasigt med bilden.

It dosent matter how slow you go as lons as you never stop walking

Så Skönt! Tänker krypa ner i sängen nu, nyducshad och fräsch! Har lite te och skorpor att smaska på medans jag kollar på lite serie avsnitt. Hur skönt som helst att koppla av.Fast har skit mkt grejs i skolan att fixa men jag prioriterar. och jag prioriterar lite egentid nu ja.
Ska ändå till skolan i morron, har en sån där himmeligt ful RÖD uppgift som jag inte ens kan göra i morron.. SUCK
Men nu ska jag krypa ner. God natt!

kan man ens röra kroppen så där...

Kolla

Pankakstävling

Shit pommes. Den som förlorade fick lov å bära Allas tallrikar (tydligen) och som fan heller att jag ville göra de. Haha lovar att jag hade tappat dem :P så jag åt tills jag dog. Har fortfarande ont i  magen :( fick i mig 6 st!!!!! Jag och Sophie låg på delade första plats, hahah sjukt
Måste bara berätta att Fanny förlorade och fick do the dirty work ;)
Fy fan vilken Äcklig biiild HAHA

individuella valet.

Fy fan va svårt.
Jag får verkligen ont i magen.
kan man inte bara få läsa alla kurser och om man tycker någon är tråkig så får man hoppa av.
De skulle vara mkt bättre.
Tänk om jag väljer massa fel.
Tänk om jag börjar förstöra min framtid redan nu.
Emo inlägg, hej tjenna tja!

Rätt skönt faktiskt

Eftersom jag har lite(väldigt ont) i min tååååå, så hakade jag på på Taxin i morse. Rätt skönt!
Nu har vi företags ekonomi och snart är det lunch så jääädra hungrig! :O

Dag 15: Kärlek


HAHAHAHAHHAHA!!! jag döööör!

Fy helvet* va jag skratta när jag såg den här bilden! HAHAHHAHAHAHAHAHHA!!!!!
Jag dör seriöst! Vacker tjej där hahah Aldrig i livet.
Btw. så va det dessa byxer jag hade på mig igår. Fattar inte ens hur jag kom i dem, HAr dubelt så stora ben nu som då :O
kortet är taget 3 augusti 2009, Hahahah va faaan hände

Dag 14: En vinterbild


Nu är den stackaren bruten :(


häääärligt väder, jag är kär!
Men vill ni veta en annan sak? :(
Jag bröt min tå idag haha! sjukt, blödde som fan och nu har jag en stor jävla mini tomat till tå :(

Morgon rensning

Gick upp 8 även fast jag har sov morgon hur länge som helst!
Jag vet inte vad jag fick för mig men jag rensade min bh låda.. hahah sjukt slängde alla på bilden. Hela tio stycken.
Nu ska jag ner å käka och göra mig i ordning så jag kanske hinner plugga lite innan jag hoppar på bussen.
Hörs!

Tänk om...

..Jag ändå var så här jyllen brun nu :( Tänk att de där va i november och jag använde bara maschara. Lyllo den som göre nu. känner mig verkligen äcklad när jag kollar mig i spegeln.
satan va blek jag är... Man kan ju nästan tro att jag kommer från Blekinge... Haha nu va jag rolig.

Dag 13: Tema ”ljus”

En gång för si så där många år sedan..

sunlight

Tror ni inte jag var glad när jag vaknade i morse eller? Det va ljust ute kl. 06.30!!
Känns som en dag som kommer flyta på och inte ha några hinder alls! Huuur skönt!?
Fast dock har vi intensiva lektioner idag. spanska och en förkortad engelska, dels tack vare mig och några spankska tjejor ;)
Nu går hon igenom NP, jobbigt men måste lyssna.. hejdå.
Orkade inte fixa mig när jag njöt av vädret och en goood frukost! haha, så det vart ett par två år gammla byxor (SERIÖST 2 ÅR GAMLA) och svart tröja eeeenkelt.

nytt till miiiiiig!

Drog på stan med några girls efter skolan, käkade på waynes. Eller inte jag, för jag får inte äta onyttigt längre så jag höll mig och jag fattar inte ens själv att jag klaradde de!!
Efter de rullade hjulen in mot köpis och skrev på lite papper.
saaaamt att jag fick med mig lite grajs hem. FY och skam Amanda. Jag måste verkligen spara pengarna nu. Måste ha 12 000 Svenska riksdaler i juni! Fattar ni jag kommer ju döö :O hur ska jag få i hop till de????
Fick iaf med mig tre par trosor hem, svarta, vita och ett par lila :)Sen hittade jag en grön cardigan oxå, nice nice.Och så klart nagellack. haha, förvånade? ;)

27 skoldagar kvar till sommarlovet!

Jag tror jag döööööööör! FY FAN va skönt!
Nu är jag lycklig lycklig lycklig!
Då frågar ni säkert er själva, är hon dum i huvudet? det är inte alls så lite kvar..
Jo! för så äre! med tanke på att vi har APU 2 dagar i veckan och är lediga varje fredag så. WOOOHOO!!

Skolstart

Puh!
Tror ni inte jag försov mig i dag då? haha sjuuukt. Men jag hann ;) Fatta man ju att man inte pallade första skoldagen. Inte blir det bättre för att det är ''film'' på naturkunskapen. Hungrig är man oxå!
Hade ''krullknutar'' i håret i går så nu är jag Affro. aja.
Ska till Bik Bok och skriva på massa papper efter skolan och sen blir det rå plugg för jag har maaaassor att göra(A)
Vi hörs! ♣

WoW


någon som sa Fredag igår?

Haha alla ser så jävla drägg ut jag dööör! xPTack för 8 månaderspresenten mamma! <3

8 månader

Det är en lite speciell dag i da, det är nämligen så att jag har haft världens mest underbara pojkvän i nu 8 månader.
Tiden har gått så jäkla fort! jag förstår inte, det bara flyger i väg.
Det har varit de 8 bästa månaderna i mitt liv, jag har verkligen förändrat min vardag till hundra.
Flyttat, bytt skola, bytt stad, pojkvän, resor och hundratals mer förändringar.
Jag älskar dig Viktor. Mest i hela mitt hjärta! Du är det finaste jag vet! Love You♥

kärlek

Vaknade upp med en lite sjukling på min höger sida, satckare :(
När vi väl hade kommit upp ur sänen och skulle bra lite mackor insåg vi att kylen hade pajjat.
Jätte bra! eller inte. Ännu mer stackars V.
Just nu är jag hemma hos mamma och kommer spendera natten här. hur mys? Men ändå Ännu mer stackars V, hur ska han klara sig utan mig? ;) haha, nej nu skojade ja.
Vad händer i kväll då? det blir lite yatzy, film och kanske något glas vin. 
Jag lovar att min Torsdag är mycket mysigare än eran ;)

Hihi <3

Så Underbar!

LYSSNA!!!
1.37, då börjar det på riktigt!
Ändra till HD oxå, viktigt.

DET KOM TILLBAKA!!! öset!

hur mys som helstmed grabbarna, vi drog igång årets första grillning! hihi :D
mitt kött var dock inte så gott men sällskapen Mmm! Längtar verkligen tills i sommar! roadtrips och grillfester! WOW.
MEn nu kom känslan tillbaka, ösrummet näästa!!!!!!!!


shit.....

Jag kan inte längre, Vart fan har allt ös tagit vääägen!?!
förstår inte har jag blivit en tant eller?!?
va sjutton.. :(
·
Hur som helst har dagen varit toppen! :D vgar med mamma och hade huuur mys som helst! jag lovar!

Mami'

Tidsinställt inlägg
Nu är vi förmodligen På IKEA, jag och mi madre. Usch har saknat henne!
även om vi hjälpte henne i lördags, men va fan :P
Nu är det bara hon och jag, precis som de ska vara. springandes runt i en stoooor affär. Tänker nog dra ''cute face'' så jag får hem lite i kassen oxå ;) hihihi
Puss,



Gult är fint ;)

Vet inte om jag har berättat för er att vi var på stan i går,  men de va vi i alla fall. Och vi gick hårt för Gult.
Inne på JC Hittade vi fram den här utsturseln, SNYGGT!
Och för er som undrar, så ja det är jag på väggen, sån underbar pojkvän har inte ni va?? ;)
Var inne på H&M och köpte lite hygienpryttlar och så spontanköpte jag ett lack, har ju faktiskt inge Gult ;) Dock inte så snygg gul, men kanske till sommaren på en brun tjej ;)
Tog förresten bort minna gelenaglar idag,*ledsen* En hade trillat av ... Haha viiiktor!

sanctum

Har precis varit på Heron med boyfriend och Övrigt, haha nej skoja. Trevligt!
Filmen var faktiskt bra. Dock tyckte inte majoriteten de, men men.
Trååång bil färd dit och hem kan jag lova!
Fina grabbar där!

Anorexi

När jag gick i nian hade vi en lite rundare tjej i skolan. Hon var lite, jag kan inte säga mobbad för hon valde precis allt själv.
Ialla fall så träffade jag henne igår på ICA, och jag fick ont i magen. Jag vet att hon såg upp till mig i nian, men eftersom hon inte pratade med mig pratade jag inte med henne, eller jo men hon svarade typ aldrig..
När vi möttes igår kollade hon ner i backen , rakt in i hyllor eller vart som helst utom på mig. Då skämdes jag, nå så fruktansvärt.
Hon var hälften så smal som mig, och när jag såg att hon kollade bort  när jag tittade på henne kändes det som att hon tänkte '' nej jag är för tjock, Amanda kollar på mig som om jag är jätte tjock och ful''.
Bara tanken att hon kommer gå ner i vikt ännu mer... tänk om allt är mitt fel. Nej det är det förmodligen inte men ni måste prata mer med dom i er omgivning. JAg vill itne att någont ska få känna att den utsattas liv är ert ''fel''
Hon mådde inte bra det säg man, och jag hoppas hon kommer förstå att det är bättre att ha några kilo extra än att tyna bort.
kära läsare ÄT, ÄT, ÄT!!

RSS 2.0