Hur gör man?

Hur fasiken lägger man in bilder i inlägget om man bloggar på telefonen??? Spasmeeeer!

Vaaaaarm dag.


Min särbo's sambo och jag


Grey trash beutiful

Twilifit i mitt hjärta. Det funkar inte utan er!  (Lisa det här var ett akut behövande köp!
Gillar INTE färgen, men modellen. jag HATAR bh'ar, men jag ÄLSKAR dom här. Man känner dem knappt! REKOMENDERARRRRRR

BH ; 299.- Trosa; 129.-

Whiteeeee löööv!

Lite glad tjej nu!

Gjorde min förta golfrunda idaaaaag

stolt, glad, ledssen, besviken? Jag skulle gått ut om någon dag ist. när ajg var helt frisk!
Men jag samlade ihop 10 poäng på 9 hål, Hahaha! Fast bättre än inget. Jag såg ut som en frabror när jag spatserade runt på banan. Max var sjukt duktigt! De va riktigt roligt att se :)

Furviks brygga

Oxfilée och pannacotta, svårslaget!
Var ute och åt med la familia idag, mysigt! Rekomenderar starkt deras havskrog, jätte härligt ställe!

klart

Slingade min lillebors hår idag så färgen ja den va inte till mig. Tyckte de vart bra faktiskt, dålig bild men han vägrar vara med på någon.. suck haha.

FÖRÄNDRIIIING

Nu är första färgningen i, har tre paket för säkerhets skull. haha (Y)

Defqon 1

Kanske inte är de bästa klippen men ändååå, ni fattar grejjen. och jag sitter hemma medans boysen drar på sånt däääär!! De kallar jag faktikst orättvist, haha :(

japp, då var det midsommar då...

Och jag är sjuk. Lyckat! Har fruktansvärt tråkigt. Kan inte njuta av livet idag bara... Hela släckten (nästan) är samlad och jag ligger å sover.. buhuu. Men vi kan ju låtssas att allt är frid och fröjd.
Viktor är i holland och ska i morron till defqon 1. Så jävla orättvist! haha varför är man inte arton?!?!?

det här var gårdagens filmer

Nu ska jag bara leta reda på några filmer som är värda att ses idag. Lite hjälp tack!

sjuk

Tummen ner..

Har kollat på jag vet inte huuuur många filmer i dag. En vart till och med på hinduiska, och höll på i TRE timmar! dock va den ganska bra. För jag diggar huvudpersonens motto.
Jag har knappt fått i mig någonting i dag. Kan inte svälja. Fatta att jag förlorar massa pengar på att ligga här hemma och inte göra någonting. Nu förstår jag hur de vuxna känner sig när dom säger att dom måste jobba..

Summer tajms

Varför är eller de flesta jag känner så jädra ospontanaaa?!
Har jobbat i dag, fett jobbigt. Men lite skönt med en två timmars vila så där mitt på dagen;) haha (Y)
Ska ner å käka lite glass för min hals har gått i graven. plus att det är gott , hihi.

Hur bra dag?!

Jobbat länge, men de vare värt! money money money!
USA resan är bokad och jag börjar redan spåna på hur min resväska kommer se ut ;)
Iphonen byter ut mina gammla skentna sony ericsson'are och min nuvarande nokia. HAHA! hur bra?
Jag tar å gör mig lite egentid ska kolla på film och måla las uñas! super

come to mama'

Nu är du beställd! och den här gången lyckades jag få med både mobilen och rätt mobilnummer i beställningsordern, viiiiilket jag inte fick med förra gången. haha (A)

dessie's låt


USA!

Nu är det bokat! Bara fyra veckor kvar! fy satan va jag e taggad!! kommer bli bäst!! :D

40års kalajs

Träffade massa oldies där, ltrevligt trevligt :) Dock känns inget som förr men vi har ju vuxit..
Hade trevligt iaf. och haha de tror jag Mamma hade mä, de va ju bara jag, hon och födelsedagsbarnet som ville ösa. haha (Y)

Ösrummet är igång igen!

1.00 ♥. En gammal goding i repris!
De va faksitkst länge sen jag hörde musiken i högtalarna i the black room.  De va skönt å känna basen i kroppen igen.

Braaaaap braaap

befooore the after partyyyyyyyyy!

Hellooooo bonhålan!

summerat dagen för er nu. Bara satt ni vet!
Kommer nog inte blogga så mycket i helgen för det är feeeeeettt ös här nere bara satt ni vet!

VDPA- den ni..

Tuff dag.Men det går bättre å bättre.
Just nu sitter jag faktikst å väntar på glassbilen. HAHA!!!!! jag hör den på ALLA andra gator men den har glömd min jag lovar.... :(

jakten efter perfektion

När man tror att man har allt under kontroll faller det igen. Nu vet jag hur det ligger till så det är ju bra men läget i sig tjjaaa, det kan man ju fundera lite extra på. Ska sätta mig och kolla på film med F eller innan det ska jag nog koka lite fusilli och göra en skinksås till men en stor tesked sambal oelek i! fan va gott!
Jag saknar å le. Hur kan man sakna de? de är väl bara att göra det? ja men jag vill le med hela kroppen, jag vill vara GLAD. 

It don't matter to the sun

Jag skojar inte när jag säger att min rygg tar kål på mig. *buhu*
Tänkte bara visa hur otroligt fin och vänlig man såg ut i dag. Haha, man väcker större uppmärksamhet när man bara vill gömma sig har jag förstått.. Det gick bra på jobbet i dag förresten och tack gode gud för att han var ganska lugn i dag, annars hade jag svimmat. seriöst.
Har faktiskt lurat i farmor billys pizza i dag haha! har inte ätit det sen jag flytta (!)

De som man inte väljer formar en.

om jag skulle komma hem till mamma i dag skulle hon  inte känna igen mig. Varför? -jo för jag har värdens allergi chock....mina ögon är RÖDA och igen svullna, precis som resten av ansiktet. Det kliar och jag ser ingenting. Ska snart åka till engeltofta för min andra dag på jobbet. Ska förresten jobba HELA sommaren...jobbigt.

våra brister gör oss till människor


Första dagen avklarad

Jag är heeelt slut! Tänk att en så lite kille kan ta så mycket kraft? De märks att det har varit en jobbig dag när man somnar under lunchen och itne vaknar av pluttens skrik, när jag har babywatchen precis bredvid öronen.... haha.

Vad är egentligen rätt?

Jag har gjort en sak som jag både ångrar och inte ångrar. De jag gjorde var både bra och inte bra. Det var både snällt och dumt. Det ger förtroende och motverkar förtroende. Det var smart fast ack så korkat. Det var både rätt och fel. Hur jag agerade kan komma att förändra saker och ting. Varför ska man i livet komma i sånna här situationer. Det är verkligen min mardröm. De jag valde går inte att ändra på. Men jag skulle inte vela valt en annan väg heller. Jag står fast för vad jag har gjort men hoppas bara att hon föstår det. Jag bryr mig och det var de som avgjorde. En halvtimme senare vart en tjej våldtagen 200 meter bort. Om det hade varit du hade jag aldrig i mitt liv kunnat förlåta mig själv. 

regn, åska, muller och blixtrar

Värdens regnväder, jag skojar inte och det blixtrade säkert två gånger i minuten! så jävla mysigt! satt ute i inglasade altanen med tända ljus och bara myste. Och äntligen får jag ren luft så jag slipper klia mig i ögonen och se ut som ett ännu större mongoli. Ska snart ut och stor handla med farfar haha. Ska kolla om vi kan köpa en iphone då (A)

nattdopp i högbo

Tro ni de va liiite skönt i vattnet då!? första RIKTIGA doppet för mig i år, eftersom jag den här gången blötte håret :)

Vem e du?


Lördag

Vänta nu.... Det va de här jag gjorde fel morse... Trodde helt seriöst att det va söndag, såååå när jag skulle ta minna piller fick jag panik och tog då både för lördag och söndag. Eftersom jag trodde att jag hade missat igår..som egentligen är i dag.. eller va? iaf så två minuter senare kommer farfar upp och då får jag veta att det är lördag. (!!!)
herre min skapar assååå..
Har iaf träffat på mr. skata i dag. haha vad är det med mig och fåglar?! i torsdag gav jag en till polisen...
Fick iaf ut den här efter mycket om och men, duktig ja rå ;)
Och den här då?! wtf. Den flög och boom så låg den en meter bakom oss på marken! va ska man göra den låg ju å led.. såå snäll som jag är tog jag två servetter, plockade upp den och gav den till polisen haha (Y)

Fredag

Vaknade upp hos natalie, for sedan hem en sabbis för att byta om och sen ner på stan, käka, kolla lite studenter och sen iväg igen.
Då in till sandviken, där vi firade Linn. (Y) Träffade Eva som ajg inte träffat på hundra år jätte roligt! och Linus som man heller inte ser så ofta .
Efter det vart det härj. haha. Vi skulle till trödje men mitt i allt hoppade vi av bussen och for till bönan. seriöst fattaade vi iingenting. PLUS att jag glömde mobilen på bussen. Duktigt!
Då öppnade jag min möêt och sörjde säger vi ;)
Kvällen slutade väl inte som förväntat med jag hade en bra dag trots allt! :)

Torsdags

Hur mysig dag som helst! Jag och två riktigt fina tjejer firade in sommarlovet på beckis balkong med vin och drinkar!

SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!


I morron är det officiellt. Då har vi har sommarlov!

Hur skönt är inte det? Ni ska bara veta hur mkt bättre jag mår nu jämfört med för två veckor sedan. Då va jag ett vrak. helt seriöst. fattar inte att jag ens står här nu! Eller jo det gör jag, för jag tamefan bra. Oj herre gud, jag har inte sagt det där, skrivit det där, ens tänkt det där på minst 2 år...

happ då va ännu en mobil ur livet... kul att ingen vill tillhöra mig mer än någon månad utan att pajja......... fml

Sim- inaktivt. spelar ingen roll hur många gånger jag tar ut hela skiten och stoppar in allt igen, spelar ingen roll om jag gör rent simkortet eller inte, inget spelar någon roll längre för min mobil kan inte läsa simkort längre..
FML.

hahah så söta!


Är det varmt eller?!

Börjar dagen med en Mcflurry, haha. Väldigt nyttigt. De sket vi faktiskt i föööör det var så fruktansvärt vaaaaaaaaaaaarmt!
Sen fick mina fina vänner spela lite piano för mig, väldigt duktiga ;) ni får snart se!
Efter lunch drog jag och Natalie ner till gävle stand å doppa fötterna.  Dock ville hennes strumpa ner i vattnet oxå, haha!
Barfota utan strumpor och skor....
Sen for vi till Valbo och badade, och inte nog med alger så hittade vi en orm oxå!!! som åt en groda.... fick dock inte med de på bild.Mitt första dopp faktiskt, hihi

Efter en lång helg..

..som denna känner jag mig faktiskt rikitgt på topp! Jag mår just nu hur bra som helst! Har faktiskt lov fram till Torsdag då jag får det ''riktigta'' sommarlovet. Allt flyter på och jag är kär till tusen. Dock har jag klippt bort min långa naglar.. tänkte börja om från scratch. Meeeen då hade jag glömt bort att de var skolavslutning i veckan och att man då gärna vill ha långa naglar... villket pucko haha.

morgon god

vaknade nyss. svin ont i ryggen. Jätte fint väder! Bara några timmar kvar :( De är sveriges nationaldag. Ska springa runt i södertälje å sjunga sången. Skoja. Ska upp på taket och sola vilket jag itne gjort på hundra år!
Juste äter popcorn! fett gott. Vi hörs sen, ha en bra dag :)

Göteborg

Dax att säga heeej dååå
Det är inte alla som har rakat sig i kön til balder... eller? här har vi kanske till och med den första!
Jag säger bara MUMS!!!
Sen köpte jag ett par fina kanin öron till Alboow, visst passa dom bra ;)
Theeee next day
jag vart käääääääääär!!! ni skulle hört ljudet! man blev fan kåt.
På våg heeem, det vart inge växjö tyvärr.
Haha sötaste Albin!

11 månader

Sitter just nu och käkar frukost med älsklingen på hotellet. Tänk att det redan gått elva månader, sjukt va tiden går fort! Vaknade som en drottning idag ;) den ni! Dock har jag inte lärt mig hur man laddar upp bilder från iphonen... Irriterande. Någon som vet en sida man ska blogga från då?? Tacksam för svar! Men nu ska vi vidare hörs! :D

Avenyn

Strosar runt på avenyn. Finaste vädret ever! Knäpper en bärs och livet leker :) ha det bäst kära ni!

turquoise


Har man en fin pojkvän eller har man!


hej då gävle

hej Sthlm, hej mamma, hej älskling, hej brorsor, hej mitt hem!


Du missar 100% av skotten du inte skjuter

De ända killanra i vårat lag typ. hahah stackars dem!
Hade brännboll idag...
Värd dag? åkte in till skolan och slog tre slag med brännbollstracket.. åkte inte på stan köpte en tröja som jag ska lämna tillbaka.. Den var inte alls snygg hemma...haha kul liv. Somnade iaf när jag kom hem o vaknade för några mintuer sedan.

MEN JAAA JAG LÄNGTAR!


Ska bli så jävla grymt!

Och dääär blev jag klar med allt skolarbete!!

MAXAD känsla att veta att man är ledig tills på torsdag då jag får sommar loooov!


RSS 2.0