im in lööööööv


fotograf: fru streipel

kolla vilka snygga klackar jag fick med mig hem!!!! när kommer jag använda dom? jag vet inte, men dom går att gå iaf :D

Om ni är intresserade

ja om ni är intresserade om vad som händer på resan har ju faktiskt Viktors mamma en blogg. Har helt glömt bort detta, men hon bloggar varje dag. Så kika in där lite då och då;) "Klick"

USA bby!

Haha jag har ju glömt bort å säga en sak, tror jag?.. Är iaf i USA nu, och har varit det i en vecka :p lägger upp bilder sen när jag kommer hem. För jag vet fortfarande inte hur man gör det med mobilen... Vi hörs väl om ett litet tag. orkar inte bloga på semestern (a) Ps. Elin, vem du nu är. Jag har inte slingat håret. Det är naturliga slingor. Der var min lilleBrors hår jag slingade :)

Du är det finaste jag vet!


Gillar helgen starkt

De började med grillchillfest nåntingsånt med härligt folk! Särbo med sambo kom upp och sov kvar. 
Grillade skit gott och levde loppan
Hon Är Underbar!
Vädig fin ja e va ;)
Någon som sa sup?
Det var fredagen de, men lördagen då? vad hände då? jo vi satt oss i bilen, jag, albow, viktor, ronja och mia och for ner till Järna. Åkte ut på långsjön och levde livet! bada, dök, söp och grillade! hur mysigt?
Seeeeen vart det fest hemma på jägarvägen. Ja och efter en dag med sol och massa badande var man ju inte skapligt trött. Alkoholen gjorde en ju inte piggare. Men vi höll i gång till en viss maistro somnade i bastun.. efter ett tag var det dax att släcka och bära ut en annan filur ur min å viktors säng. Men öste vi? jo klart som fan att vi öste! Vi gjorde det  KRAFTIGT!
Mer bilder kommer komma upp, måste bara få slöfisarna att skicka över dom ;)

Bästa året i mitt liv

Tänk va allt har gått så otroligt fort. Tänk vad mycket som har hänt.
De började med en förbjuden flört. För vi båda visste vad som komma skulle. Jag slutade nian och hade gjort mina gymnasie val. Ett val som innebar att jag skulle lämna den lilla hålan, även kallat Järna. Jag skulle flytta 20 mil därifrån och ingen av oss ville ha ett distansförhållande. Vi hade våra orsaker. Jag lovar.
Men För exat ett år sedan var vi nere i Småland, Hovmantorp. Och vi hade väntat i över två månader. Shit va duktigt måste jag säga! Men där sa det pang.
Den sommaren var den bästa! och kommer vara det lääääääänge. Den kommer alltid finnas i mig iaf. Ett starkt minne. Ett minne som aldrig kommer suddas ut.
Vi for lite överallt i sverige såg nya saker upplevde nya saker.  Vi Levde.
Du har stannat vid min sida under en av de tuffaste perioderna i mitt liv.
Jag flyttade
Jag lämnade
Morfar dog
Jag fick reda på mitt hjärt problem
Folk jag älskar har behövt mig som mest medans jag inte har kunnat göra ett enda litet dugg. 
Jag saknar min grund ständigt
och tusen saker jag inte orkar rabbla upp.
Jag har tvivlat, men sedan funnit mig själv och kommmit tillbaka till verkligeheten. Den verklighet som jag vill dela med dig, resten av mitt liv. Du är det bästa jag vet och utan dig hade jag inte klartat det här lika bra. Du är en klippa att luta sig mot, du är en strand att ta sig upp med. Du är som luften, du finns alltid där. Du är alltid närvarande trots avståndet. Du är det ting som ständigt cirkulerar i mina tankar. Jag älskar dig Viktor!
Jag älskar dig!

Min helg


Tabby<3

Gör alla låtar nu förtiden? Men diggar den hör bruttan stark! vety inte hur många år jag följt henne på tuben. haha

höhööö


home

Den här dagen började som många mornar förra sommaren. Jag älskar det. Män i arbetskläder finns det något snyggare?! vaknar upp utan av att älsklingen pussar en och säger hej då. Tittar upp lite försiktigt, ni vet hur man kollar när man e ny vaken och vill fortsatta sova. Ser en snygg kille i jobbar byxor och tatuerad rygg. men mmmh!
De här har jag saknat!
Haha hittade lite random bilder på hans dator hahha...

RSS 2.0