blogg tips från mig

Det ska gå att klicka på bilderna för att komma till respektive blogg.. men det gick inte för mig de hamnade fel och jag vwet inte vad. så länkarna kom upp under varje bild. nån kanske funkar på bilden.. men vet inte hahha jag är bäst.

Här kommer lite blogg tips från mig, några av de bloggar jag läser varej dag :) idén om att länka blogg tips kommer fårn Natalie- Liborius

http://liborius.blogg.se/
Verkligen as härlig tjej, grymskrivare och skön stil. måste läsas!


http://carolineschoffel.blogg.se/index.html
Jätte fin tjej och skriver mkt bra inlägg, hon skriver så man själv sitter å funderar på hur det är i sitt eget liv. Ett plus är ju att hon är en underbar vän!

http://nnaomicarter.blogg.se/
En tjej jag lärde känna i sommras, himmla äventyrs lystern och rolig! blogg med mkt roliga bilder. Man ser verkligen hur kul det har varit!

http://jazzzes.blogg.se/
En tjej jag lärde känna i västerås tror jag de va, iaf genom skolidrottsföreningen. helt underbar och  jävlar vilken röst! amazing!

http://fattybom.se/
Alla vet nog vem denna tjejen. as bra blogg, och inspererade mig till att börja målanaglarna i alla des världens färger. haha, verkligen värld att läsas!

Kommentarer
Postat av: Nathalie

nämen ååh vad glad jag blir att jag är med där<3<3<3 puss på dig va:D

2010-07-29 @ 20:34:26
URL: http://liborius.blogg.se/
Postat av: Caroline

Åh vad glad jag blir gumman, vi måste ses snart!



jo, just det. med länkarna går du bara in på länkar, skriver in namnet på bloggen och vad du vill kalla den för och sen sparar du. det kan ta ett tag tills det kommer upp men det ska fungera!

2010-07-30 @ 17:28:44
URL: http://carolineschoffel.blogg.se/

kommentera för ett roligare bloggande:

vad heter du?:
lite bättra än alla andra?

E-postadress: (bara jag som ser den)

kanske har blogg oxå?:

vad har du på hjärtat?:

Trackback
RSS 2.0